Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεφτίλα τρεις μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Δεν υπάρχει ούτε στρώμα στο ΟΑΚΑ για να προπονηθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κ. Φιλιππίδης

9 Μαΐου 2016
Ξεφτίλα τρεις μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Δεν υπάρχει ούτε στρώμα στο ΟΑΚΑ για να προπονηθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κ. Φιλιππίδης

O Κώστας Φιλιππίδης θα πάρει μέρος στον αγώνα Athens Street Pole Vault που θα γίνει στο Σύνταγμα την Τρίτη στις 14.30 με τη συμμετοχή πολλών σπουδαίων ονομάτων και με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό. Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε στο gazzetta.gr o σπουδαίος αυτός αθλητής, ότι δεν έχει στρώμα να προπονηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, τη στιγμή που η τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έχει μπει στην τελική ευθεία!

«Στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν έχω στρώμα να προπονηθώ, τη στιγμή που ετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είχαμε ενημέρωση ότι θα έρθει ότι θα έρθει ένα στρώμα, αλλά δεν το πήραμε εμείς τελικά», είναι η κραυγή αγωνίας στο gazzetta.gr του Κώστα Φιλιππίδη.

Μάλιστα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ, δεν κρύβει την απογοήτευση του: «Στον αθλητισμό κρίνεσαι από το αποτέλεσμα αλλά όχι από το τι έχει γίνει... Δυστυχώς κρίνεσαι και χαρακτηρίζεσαι εάν δεν πας καλά, χωρίς να ξέρουν όλοι τι προέκυψε και εσύ δεν τα κατάφερες όπως θα ήθελες...».

Την απουσία στρώματος για προπόνηση επιβεβαίωσε και ο προπονητής του Δημήτρης Κυττέας. «Υπάρχουν δύο στρώματα αλλά είναι σε άθλια κατάσταση και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Να ξεκαθαρίσω ότι η έλλειψη στρώματος δεν είναι ευθύνη του ΣΕΓΑΣ αλλά του Ολυμπιακού Σταδίου που δεν έχει προνοήσει. Υπάρχει ένα στο κλειστό, αλλά δεν γίνεται να κάνεις προπόνηση στο κλειστό...», πρόσθεσε ο προπονητής του!

Αραγε τους ακούει κανείς υπεύθυνος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δημοσίως ρεζίλι η Ελένη! Δεν φαντάζεστε τί έκανε η Μενεγάκη στο αεροδρόμιο μόλις είδε τους παπαράτσι!



Πρώτη φορά: Έτσι είναι το σπίτι του Σάκη Ρουβά στο Ν. Βουτζά – Το κοτέτσι και ο τεράστιος κήπος που μας άφησαν άφωνους!




Πόσο κρίμα: 13 + 1 ηθοποιοί που σίγουρα δεν γνωρίζετε ότι έχουν πεθάνει!




Τρέξτε να προλάβετε: Τα ψηλοτάκουνα από τα Stradivarius που έχουν σπάσει ταμεία! Κοστίζουν μόνο…

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share