Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη-σοκ! Ραντεβού θανάτου έξω από το ΟΑΚΑ για οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ

9 Μαΐου 2016
Αποκάλυψη-σοκ! Ραντεβού θανάτου έξω από το ΟΑΚΑ για οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ

Αποκάλυψη-βόμβα για τον πραγματικό λόγο που αναβλήθηκε τελικά ο τελικός κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Live Sport, στις τάξεις της αστυνομίας υπήρχαν βάσιμοι φόβοι για συνάντηση οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έξω από το ΟΑΚΑ και λόγω των απεργιακών διαδηλώσεων στην Αθήνα ήταν αδύνατο να διατεθούν επαρκείς δυνάμεις για να εγγυηθούν οι αρχές για την ασφάλεια.

«Με δεδομένη την αντιπαλότητα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών των αγωνιζόμενων ομάδων, ιδιαίτερα όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, υφίσταται αντικειμενική αδυναμία διάθεσης επαρκών αστυνομικών δυνάμεων για την τήρηση της τάξης στην εγκατάσταση του ΟΑΚΑ και της ευρύτερης αστικής περιοχής, καθώς και τη λήψη όλων των αναγκαίων αστυνομικών μέτρων για την ασφαλή μετάβαση αθλητικών αποστολών, διαιτητών και παρατηρητών στο Στάδιο ΟΑΚΑ, λόγω του ότι, όπως αναφέρθηκε, το σύνολο των δυνάμεών μας θα διατεθεί στη λήψη μέτρων κατά τις εξαγγελθείσες κινητοποιήσεις-συναθροίσεις», ανέφερε το έγγραφο της αστυνομίας προς τον Σταύρο Κοντονή.

Οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν στου Ρέντη για να εμψυχώσουν την αποστολή, ενώ φημολογείτο πως αρκετοί θα ακολουθούσαν οδικώς το πούλμαν στο ΟΑΚΑ, όπου υπήρχαν πληροφορίες για συγκέντρωση πολλών οπαδών της ΑΕΚ. Συνεπώς ο κίνδυνος ήταν μεγάλος και η αστυνομία είπε “όχι” στη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έντονος προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ.! Τα "κενά" στις καταθέσεις τον γονιών της μικρής Μαρίας αποκαλύπτουν το μεγάλο μυστικό!


Αλεξανδρούπολη: Ανατροπή σοκ με τον θάνατο - μυστήριο της 22χρονης Ρίας! Η αποκάλυψη του ιατροδικαστή έφερε τα πάνω - κάτω!



Μεγάλη προσοχή: Αν έχετε αυτά τα σημάδια στα μάτια, τρέξτε αμέσως στον γιατρό!



Ξημέρωσε μια "μαύρη μέρα" για την χώρα: Δείτε πού θα φτάσουν καύσιμα, τσιγάρα, internet, ΕΝΦΙΑ - Που μπαίνει καπέλο στον ΦΠΑ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share