Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μια αγωνιστική από το... δράμα! Αυτοκτόνησε και υποβιβάζεται η Νιουκάστλ!

7 Μαΐου 2016
Μια αγωνιστική από το... δράμα! Αυτοκτόνησε και υποβιβάζεται η Νιουκάστλ!

Κατάματα βλέπει πλέον τον υποβιβασμό η Νιούκαστλ! Η ομάδα του Μπενίτεθ δεν μπόρεσε να λυγίσει την «πεθαμένη» Άστον Βίλα κι η Σάντερλαντ (που έκανε εκπληκτική ανατροπή με την Τσέλσι) την έβαλε από κάτω.

Πνιγμένη στο άγχος, η ομάδα του Μπενίτεθ έμεινε στο 0-0 με την υποβιβασμένη Άστον Βίλα και σε συνδυασμό με την εκπληκτική ανατροπή που έκανε η Σάντερλαντ απέναντι στην Τσέλσι, βλέπει κατάματα πλέον την Championship.

Απέναντι στους απογοητευμένους ουραγούς (που μετρούσαν μέχρι σήμερα 11 σερί ήττες) οι «καρακάξες» δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα. Αντίθετα, η Σάντερλαντ (της) έδειχνε την ίδια ώρα τι πάει να πει ψυχή.

Παρόλο που έμειναν δυο φορές πίσω (από γκολ των Ντιέγκο Κόστα και Μάτιτς) οι «μαυρόγατες» δεν τα παράτησαν. Την πρώτη φορά λοιπόν απάντησαν με σουτάρα του Καζρί και έπειτα έφτιαξαν ένα παραδεισένιο τρίλεπτο (67’-70’), όπου γύρισαν με τους Μπορίνι και Ντεφόε το ματς (3-2).



Με αυτόν τον τρόπο βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη και έριξαν πλέον εκεί τη Νιούκαστλ (που έχει και παιχνίδι περισσότερο). Ακόμα λοιπόν και αν οι παίκτες του Μπενίτεθ νικήσουν στο φινάλε την Τότεναμ, θα αρκεί στη Σάντερλαντ μια μόλις νίκη στα δυο ματς που της απομένουν (εντός με Έβερτον και εκτός με Γουότφορντ) για να πανηγυρίσει τη σωτηρία της για άλλη μια σεζόν στην Premier League.


Ενώ όμως η Νιούκαστλ έβλεπε τις ελπίδες της για παραμονή να συρρικνώνονται, η Γουέστ Χαμ έβλεπε τις δικές της για Ευρώπη να παθαίνουν το ίδιο.

Κατώτερη των περιστάσεων, η ομάδα του Μπίλιτς έφαγε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα μέσα στο «Μπόλεϊν Γκράουντ» από την αδιάφορη Σουόνσι (4-1) και έμεινε τέσσερις πόντους μακριά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (την οποία φιλοξενεί σε εξ αναβολής παιχνίδι την Τρίτη).

Κατά τ’ άλλα, σώθηκε και μαθηματικά η Κρίσταλ Πάλας, η οποία με δυο γκολ του Γκέιλ γύρισε το παιχνίδι με τη Στόουκ (2-1). Όσο για το μόνο αδιάφορο παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Γουέστ Μπρομ, δεν ανέδειξε νικητή, με τελικό σκορ το 1-1.




Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

Σάββατο, 7/5 (17:00)

Νόριτς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1
(72’ Μάτα)

Σάντερλαντ-Τσέλσι 3-2
(41’ Καζρί, 67’ Μπορίνι, 70’ Ντεφόε - 14’ Κόστα, 45’+3’ Μάτιτς)

Άστον Βίλα-Νιούκαστλ 0-0

Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ 2-1
(47’ Γκέιλ - 26’ Άνταμ)

Γουέστ Χαμ-Σουόνσι 1-4
(69’ αυτ. Κίνγκσλεϊ - 25’ Ράουτλετζ, 31’ Αγιού, 51’ Κι, 90’+3’ Γκομίς)

Μπόρνμουθ-Γουέστ Μπρομ 1-1
(81’ Ρίτσι - 16’ Ροντόν)

Λέστερ-Έβερτον (19:30)

Κυριακή, 8/5

Τότεναμ-Σαουθάμπτον (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ (18:00)
Λίβερπουλ-Γουότφορντ (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (38η)

Σάββατο, 15/5 (17:00)

Άρσεναλ-Άστον Βίλα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ
Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας
Τσέλσι-Λέστερ
Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ
Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτι
Έβερτον-Νόριτς
Γουότφορντ-Σάντερλαντ
Νιούκαστλ-Τότεναμ
Στόουκ-Γουέστ Χαμ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίθανο: Δείτε τι θα μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ αύριο μέσω facebook που θα σας ξετρελάνει!



Super και ανεπανάληπτη προσφορά από την Ryan Air! Τρέξτε να προλάβετε...



Τεράστια προσοχή: Αυτές είναι οι παραλίες της Ελλάδας όπου έχουν κάνει την εμφάνισή τους καρχαρίες! Ποιες είναι μια "ανάσα" από την Αθήνα;



Το μεγάλο ψέμα με τους νεκρούς από τα τροχαία στην Ελλάδα!



 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share