Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Κοντονής θέλει να αναβάλλει τον τελικό Κυπέλλου. Και όχι, δεν είναι οι απεργίες

5 Μαΐου 2016
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Κοντονής θέλει να αναβάλλει τον τελικό Κυπέλλου. Και όχι, δεν είναι οι απεργίες

Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM o υφυπουργός προσανατολίζεται να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του τελικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοντονής θεωρεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον ενέπαιξε κατά το τελευταίο ραντεβού που είχαν και στο οποίο συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών να σφυρίξει τον τελικό ο Σιδηρόπουλος.

Από το περιβάλλον του υφυπουργού κυκλοφόρησε ότι ο Γκιρτζίκης φέρεται να είχε διαβεβαιώσει τον Κοντονή ότι μαζί με τον Σιδηρόπουλο θα οριζόταν και η «ομάδα» του, δηλαδή οι δύο βοηθοί που έχει στους αγώνες που διευθύνει, ο Κωσταράς και ο Ευθυμιάδης. Αμφότεροι διεθνείς.



Ωστόσο, από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν σήμερα άλλα ονόματα προς έκπληξη του Κοντονή! Γεγονός που επέφερε την έκρηξή του. Σε σημείο, μάλιστα, να συζητάει με τους συνεργάτες του ακόμα και την πιθανότητα αναβολής ή και ματαίωσης του τελικού του Κυπέλλου επειδή δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα από την ΕΠΟ.

Η ομοσπονδία όρισε τους μη διεθνείς Αλεξέα και Πετρόπουλο ως βοηθούς του Σιδηρόπουλου και τέταρτο τον Τουμπακάρη, ο οποίος είχε δηλώσει κώλυμα ως τραυματίας έπειτα από την εισβολή οπαδών στο σεμινάριο διαιτητών στο Περιστέρι. Χθες, όμως, ανακάλεσε το κώλυμά του, προφανώς γιατί είχε ενημερωθεί ότι θα πήγαινε στο ΟΑΚΑ για τον τελικό.



Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κοντονής αποφασίζει να μη γίνει ο τελικός αν δεν αλλάξει η ΕΠΟ τους διαιτητές που αποφάσισε να πλαισιώσουν τον Σιδηρόπουλο! Κάτι που εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάρισε στην οργισμένη δήλωσή του:

«Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SPORTS ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Νεκρώνουν" τα πάντα το επόμενο τριήμερο: Δείτε αναλυτικά ποια ΜΜΜ απεργούν

Η καυτή αλήθεια που δεν γράφεται πουθενά για τον 5χρονο που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

O πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" κάνει σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση της μικρής Μαρίας και φέρνει τα πάνω κάτω...

Η απίστευτη αποκάλυψη της Ρένιας Λουιζίδου για το «Καφέ της Χαράς» που θα συζητηθεί! Τί έγινε γνωστό, δέκα χρόνια μετά; (VIDEO)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share