Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Έντονες φήμες για αναβολή του τελικού! Πότε θα διεξαχθεί;

5 Μαΐου 2016
Κύπελλο Ελλάδος: Έντονες φήμες για αναβολή του τελικού! Πότε θα διεξαχθεί;

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου.



O λόγος δεν είναι αγωνιστικός, ωστόσο φαίνεται πως δημιουργείται πρόβλημα λόγω της προκηρυχθείσας απεργίας της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, αλλά και της ΠΟΕΣΥ, που αφορά τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ. Θεωρείται, λοιπόν, ότι αν αυτές τελικά γίνουν δεν θα είναι δυνατή η κάλυψη του αγώνα από τεχνικούς και δημοσιογράφους, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο, όπως αναφέρει το sdna.gr, ότι αν επισημοποιηθούν οι απεργίες, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας, ο ΟΤΕ TV που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης του τελικού θα στείλει αίτημα στην ΕΠΟ ζητώντας την μετάθεση του τελικού για το βράδυ της Κυριακής. Αν αυτό συμβεί, τότε θα πρέπει να συναινέσει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Η εισήγηση του συνδρομητικού καναλιού προς την Ομοσπονδία θα είναι να μην διεξαχθεί ο αγώνας το Σάββατο, αλλά προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν έχουν σχετική ενημέρωση, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από την πραγματοποίηση ή όχι των απεργιών, με αφορμή την ψήφιση του ασφαλιστικού κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Video - γροθιά για το φονικό τροχαίο του Παντελή Παντελίδη! Το συγκλονιστικό ντοκουμέντο που βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας



O πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" κάνει σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση της μικρής Μαρίας και φέρνει τα πάνω κάτω...



Τούρκοι κομάντος προσπάθησαν να καταλάβουν τη νήσο Παναγιά στις Οινούσσες!



Φρίκη: Έκαψαν ζωντανή 16χρονη στο Πακιστάν! Δείτε γιατί...

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share