Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα μεγατόνων από το "τριφύλλι": Ποιον παικταρά της Άρσεναλ θέλει να ντύσει στα πράσινα ο Παναθηναϊκός;

5 Μαΐου 2016
Βόμβα μεγατόνων από το

Ο Ματιέ Φλαμινί έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, ο οποίος φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Γάλλου μέσου που δεν υπολογίζεται στην Άρσεναλ την επόμενη σεζόν από τον Αρσέν Βενγκέρ.

Στο «τριφύλλι» δείχνουν να θέλουν τον 32χρονο χαφ ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Μικαέλ Εσιέν που θα αποχωρήσει μετά το τέλος της χρονιάς από την ομάδα.

Όπως γράφει σήμερα το «Goal», ο διεθνής άσος έχει προτάσεις και από το MLS, όμως δεν δείχνει ζεστός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η υπόθεση του Φλαμινί μπορεί να συνδυαστεί και με την επικείμενη άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό διευθυντή της «πράσινης» ΠΑΕ και διατηρεί άριστες σχέσεις με παίκτες και ανθρώπους της Άρσεναλ.

Εν τω μεταξύ, χθες έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Κουλιμπαλί, στον οποίο έχει καταθέσει πρόταση ύψους 500.000 ευρώ. Όπως γράφει η «Πράσινη», ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται πως καταλήγει σε άλλον παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και τον παίκτη που θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση του Μέστο. Αυτό εφόσον αποχωρήσει ως δανεικός ο Μαρινάκης.

Την ίδια ώρα, η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως ο Ιταλός τεχνικός έχει μιλήσει ήδη με τον 19χρνο μέσο της Μίλαν, Μάουρι, και παρουσιάζεται ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θρήνος για τον άδικο χαμό της 22χρονης Ρίας! Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος - Τα σπαρακτικά λόγια του συντρόφου της στο Facebook



Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 05 Μαΐου;



Το δράμα της μικρής Μαρίας Ελένης στο Παίδων! Η "μαύρη" γιορτή και τα παιδικά της χρόνια που "τραυματίζονται"... Θρίλερ δίχως τέλος



Απίστευτο κράξιμο: Το facebook ξεφτιλίζει τον Λιάγκα για τις δηλώσεις του για τα σκυλιά! (PHOTOS)


 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share