Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παγκόσμιο σοκ: 18χρονος τερματοφύλακας έχασε τη ζωή του από χτύπημα κεραυνού στην προπόνηση! (PHOTOS)

2 Μαΐου 2016
Παγκόσμιο σοκ: 18χρονος τερματοφύλακας έχασε τη ζωή του από χτύπημα κεραυνού στην προπόνηση! (PHOTOS)

Σοκ για το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας. Τερματοφύλακας 18 ετών πέθανε τρεις εβδομάδες αφότου χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης με την ομάδα στη Μαλαισία.

Ο Στέφαν Πετρόφσκι που αγωνιζόταν στην Μελάκα Γιουνάϊτεντ, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας από τότε που τον χτύπησε κεραυνός ενώ στεκόταν κοντά στα δοκάρια του τέρματος, είπε το κρατικό πρακτορείο της Αυστραλίας.

«Εκ μέρους της αυστραλιανής κοινότητας ποδοσφαίρου, η Ένωση Ποδοσφαίρου Αυστραλίας εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Πετρόφσκι, τους φίλους του και τους συμπαίκτες του» ανέφερε η γραπτή δήλωση.

Ένας συμπαίκτης του επίσης επλήγη από κεραυνό στις 5 Απριλίου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, σύμφωνα με το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Σας ικετεύουμε, βοηθήστε μας": Ο πατέρας της μικρής Μαρίας-Ειρήνης συγκλονίζει και αποκαλύπτει - "Φοβάμαι ότι το παιδί μου το άρπαξαν οι..."

Προσοχή: Χαλάει επικίνδυνα ο καιρός! Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη για σήμερα, 2/5

Ράγισαν καρδιές! Η αφιέρωση του Ρέμου για τον Παντελίδη την Ανάσταση που συγκίνησε τους πάντες!

Απίστευτη ανατροπή: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννη Αγγελάκη! Τι συνέβη λίγες μέρες πριν το μοιραίο...

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share