Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ με επικό comeback!

28 Απριλίου 2016
Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ με επικό comeback!

Mέσα σε ένα κατάμεστο PAOK Sports Arena ο ΠΑΟΚ έκανε μία ακόμα ανατροπή. Οι παίκτες του δικεφάλου του Βορρά έχαναν με 2-0 στα σετ, αλλά με τους Χιμένες και Σεπέδα σε μεγάλα κέφια γύρισαν το ματς και κατέκτησαν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα τους.
Οι γηπεδούχοι στα πρώτα δύο σετ ήταν νωθροί απέναντι σε έναν εξαιρετικό Φοίνικα. Παπαδόπουλος, Κάλντγουελ και Ζήσης κρατούσαν την υποδοχή, οι δύο πρώτοι έπαιζαν στην επίθεση και για τον τραυματία Ντόκιτς και εύκολα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0.

Κάπου εκεί λειτούργησε ο Γιάννης Καλμαζίδης έδωσε εντολή οι παίκτες του να σημαδεύουν τον Κάλντγουελ στο σερβίς για να τον βγάλουν εκτός επίθεσης και τα πάντα άλλαξαν. Ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό και άρχισε να πατά καλύτερα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι μαζί με τη βοήθεια του κόσμου τους, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός, να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν στην κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος τους.

Πολυτιμότερος παίκτης: Ο Χαβιέρ Χιμένες. Ο Σεπέδα ήταν ο πιο σταθερός, αλλά μόλις ο έτερος Κουβανός ανέβασε στροφές άλλαξε όλη η εικόνα του ΠΑΟΚ. Ο Χιμένες ξεκίνησε νωθρά, ανάγκασε τον Καλμαζίδη να τον κάνει αλλαγή όμως όταν επέστρεψε ήταν καθοριστικός.

Το κλειδί του αγώνα: Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ήταν ένα ματς λαθών. Ο ΠΑΟΚ τα έκανε στην αρχή, αλλά μετά το δεύτερο σετ έπαιξε με καθαρό μυαλό και κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου 3-2

Τα σετ: 21-25, 21-25, 25-16, 25-14, 15-10

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SPORTS ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έσκασε βόμβα: Αυτή είναι η ομάδα που αγοράζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Παράτα το κινητό σου τηλέφωνο και κάνε καλό στην υγεία σου: Αυτά είναι τα 3 μεγαλύτερα οφέλη!

Διάσημοι Έλληνες που άφησαν τη showbiz και αφιερώθηκαν στο Θεό!

Άσε μας ρε φίλε: Νέο, απίστευτο βίντεο του κλαρινογαμπρού, που έριξε το facebook! Δείτε το στο athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share