Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το μοντέλο που τρέλανε δύο πασίγνωστους ποδοσφαιριστές και ήθελαν να κάνουν τρίο μαζί της (PHOTOS)

24 Απριλίου 2016
Αυτό είναι το μοντέλο που τρέλανε δύο πασίγνωστους ποδοσφαιριστές και ήθελαν να κάνουν τρίο μαζί της (PHOTOS)

Η βρετανική εφημερίδα «Sun» έχει για μια ακόμα φορά τις απαντήσεις! Ο Τίμοθι Φοσού - Μενσά είναι αυτός που, σύμφωνα με το μοντέλο Ίγκλαντιν Φλορ Αγκιλάρ της έστελνε μηνύματα ζητώντας της να κάνει σεξ μαζί του και με τον Αντουάν Μαρσιάλ. «Εσύ και δύο μαύροι. Αντέχεις;» φέρεται να της έγραψε σε ένα από αυτά.

«Μου αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλους κω@@@ς και μεγάλα στήθη» της έγραψε σε άλλο, ενώ της έδωσε την επιλογή, αν η ίδια ήθελε, να φέρει και φίλη της ώστε η παρέα στο κρεβάτι να μεγαλώσει. Πριν ο Φοσού - Μενσά προχωρήσει στα αιτήματα για σεξ, είχε ζητήσει από ην Αγκιλάρ να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Όπως αναφέρει, επίσης, το ρεπορτάζ, ο άσος της Γκιουνάιτεντ είχε κάνει βιντεοκλήση από το ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο πριν από τη νίκη με 1-0 επί της Άστον Βίλα. Στη διάρκεια αυτής της κλήσης κάλεσε και τον Μαρσιάλ για να μιλήσει στο μοντέλο στη μητρική γλώσσα τους. Ο Φοσού - Μενσά, μάλιστα, ζήτησε το τρίο ως δώρο των γενεθλίων του, τα οποία βέβαια είναι στις 2 Ιανουαρίου.

«Στην αρχή της κλήσης μοτ είπε ότι ήταν πολύ βαρετά με την ομάδα στο ξενοδοχείο. Μετά εμφανίστηκε και ο Αντουάν, ο οποίος μιλούσε πολύ ωραία, σίγουρα ξέρει πως να γοητεύσει μια γυναίκα. Μετά άρχισε και πάλι να μιλά ο Τίμοθι, ο οποίος είχε στο μυαλό του μόνο το σεξ» λέει η Αγκιλάρ στη «Sun»

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share