Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση - καταπέλτης της ΕΠΟ: "Εγκληματική οργάνωση που δρα ανενόχλητη στο ποδόσφαιρο"

19 Απριλίου 2016
Ανακοίνωση - καταπέλτης της ΕΠΟ:

Η ΕΠΟ πήρε θέση για τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στο σεμινάριο διαιτησίας στο Περιστέρι, κάνοντας λόγο για "εγκληματική οργάνωση που δρα ανενόχλητη στο ποδόσφαιρο".

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κάλεσε, μάλιστα, την Πολιτεία να βρει τους δράστες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Μια εγκληματική οργάνωση που δρα ανενόχλητη το τελευταίο χρονικό διάστημα, συνεχίζει να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Άλλο ένα περιστατικό βίας έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα γεγονότων.

Σήμερα το απόγευμα στο στόχαστρο κρανοφόρων και κουκουλοφόρων βρέθηκαν διαιτητές και βοηθοί διαιτητές των Ενώσεων Αθήνας, Πειραιά, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής που παρακολουθούσαν επιμορφωτικό σεμινάριο στο ΚΥΒΕ Περιστερίου. Οι 40 επιτιθέμενοι εκτός από απειλές και ύβρεις, εκτόξευσαν αντικείμενα εναντίον των συμμετεχόντων και προκάλεσαν τραυματισμό ενός εξ αυτών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα τις πράξεις βίας. Καλεί την Πολιτεία να προστατεύσει τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και να βρει τα εγκληματικά στοιχεία εκείνα που έχουν στόχο τον εκφοβισμό τους και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά τους. Καλεί επίσης όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο να υπερασπιστούν τους λειτουργούς του και συνεπώς και το ίδιο το άθλημα από τη στοχοποίηση που υφίστανται».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άξιος ως Έλληνας: Ασημένιος ο Πετρούνιας!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share