Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χριστουγεννιάτικα στολίδια με φυσικά υλικά, κλαδιά και πεύκο

Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων

11 Δεκεμβρίου 2020 15:52
Χριστουγεννιάτικα στολίδια με φυσικά υλικά, κλαδιά και πεύκο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φτιάξτε φανταστικά Χριστουγεννιάτικα στολίδια με φυσικά υλικά και μάλιστα μια κατασκευή φιλική προς τα παιδιά!
Αυτές τις μέρες φτιάξτε με την οικογένεια σας όμορφα στολίδια και μοναδικά για να κρεμάσετε στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

Τα υλικά σας θα τα βρείτε στη φύση, να μια καλή ευκαιρία να πάτε μια βόλτα στο βουνό. Μαζέψτε κλαδάκια και λίγα φύλλα από πεύκο ή οποιοδήποτε άλλο αειθαλές δέντρο.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλές παραλλαγές ανάλογα με τα γούστα αλλά και τα χρώματα ή τη διακόσμηση του Χριστουγεννιάτικου σας δέντρου.

Παράλληλα δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε 5 εκπληκτικά Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με ζυμαρικά.

Υλικά για τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια με φυσικά υλικά

  • Μικρά κλαδάκια, ούτε πολύ λεπτά ούτε πολύ χοντρά. Πρέπει να μπορούμε να τα κόψουμε εύκολα με ένα κοπίδι ή ένα μαχαίρι αλλά όχι να σπάνε εύκολα με το χέρι και αυτο για να αποφύγουμε να καταστραφούν με τον παραμικρό.
  • Θερμοκολλητικό πιστόλι
  • Φύλλα
  • Προαιρετικά ξύλα κανέλας για να μοσχοβολίσει Χριστούγεννα ή διάφορα υφασμάτικα διακοσμητικά, κορδέλες, σπάγκο, κουμπιά.

Διαδικασία

  • Κόψτε σε ίσα μέρη τέσσερα μεγάλα κλαδιά και τέσσερα μικρότερα.
  • Κολλήστε τις άκρες τους όπως φαίνεται παρακάτω στη φωτογραφία με το θερμοκολλητικό πιστόλι, σχηματίζοντας μια χιονονιφάδα.
  • Κολλήστε επάνω στην χιονονιφάδα, την πρασινάδα και τα διακοσμητικά. Ταιριάζει απόλυτα η κανέλα και ο σπάγκος.

Πηγή: toftiaxe.gr

Λάμψε στα φετινά Χριστούγεννα - Ιδέες για ασημένια Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Είμαστε όλοι συνηθισμένοι στα πράσινα, χιονισμένα, λευκά, μερικές φορές μαύρα ή ροζ, αλλά ασημένια χριστουγεννιάτικα δέντρα; Εάν τυχαίνει να έχετε ένα, μπορείτε να δώσετε λάμψη και να κάνετε τον χώρο σας πολύ ξεχωριστό.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διακοσμήσετε ένα ασημένιο δέντρο: vintage, mid-century μοντέρνο ή σύγχρονο. Όλα εξαρτώνται από εσάς και τον χώρο σας. Ένα ασημένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα είναι το ίδιο μια έμφαση και όποιο στυλ θα επιλέξετε, θα είναι εξαιρετικά τολμηρό.

Η σύγχρονή διακόσμηση σημαίνει πραγματικά απουσία διακοσμητικών. Το ασημένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο χρειάζεται μόνο μερικά φωτάκια και τίποτα άλλο για να απολαύσετε τη λαμπερή ομορφιά του. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά δώρα τυλιγμένα σε χρυσό κάτω από το δέντρο.

Η mid-century μοντέρνα διακόσμηση αφορά color block φωτεινά στολίδια και φωτάκια αν και μπορείτε να παραλείψετε τα δεύτερα αν θέλετε. Προσθέστε φωτεινές ριγέ κορδέλες, στολίδια πομ πομ και άλλα πράγματα που σας αρέσουν και τα οποία θεωρείτε κατάλληλα για αυτό το στιλ. Ωστόσο δείτε 2+1 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας, στολίδια που θα ξεχωρίσουν.

Εάν επιλέξετε vintage διακόσμηση, προτιμήστε όμορφα vintage και shabby κομψά στολίδια σε διάφορα χρώματα. Μπορούν να διαμορφωθούν με διάφορους τρόπους και να μοιάζουν με παιχνίδια. Μια άλλη ιδέα είναι ένα πολύ εκλεπτυσμένο vintage δέντρο με πέρλες και χάντρες, που θα είναι συναρπαστικό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share