Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

7 τάσεις διακόσμησης που θα εξαφανιστούν και 8 που θα δείτε παντού το 2021

Δείτε ποιες είναι αυτές!

10 Δεκεμβρίου 2020 09:27
7 τάσεις διακόσμησης που θα εξαφανιστούν και 8 που θα δείτε παντού το 2021
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι τάσεις εσωτερικής διακόσμησης πάντα έρχονται και φεύγουν. Οι διακοσμητές φανερώνουν ποιες τάσεις διακόσμησης θα είναι σε όλα τα σπίτια το 2021 και ποιες θα ξεθωριάσουν το νέο έτος.

Το Shiplap είναι μια από τις τάσεις που ταχύτητα ξεθωριάζει. Τα πλακάκια, ο γύψος, το ρατάν ή οι ζωντανοί τοίχοι με φυτά πρόκειται να γίνουν πιο δημοφιλείς το 2021.

Οι γκρι κουζίνες μπορεί να γίνουν λιγότερο δημοφιλείς. Το μπλε indigo μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα μοντέρνο χρώμα κουζίνας το 2021.

Η εποχή των μινιμαλιστικών, λευκών εσωτερικών χώρων τελειώνει. Όσοι θέλουν άσπρούς χώρους μπορούν να δοκιμάσουν να συνδυάσουν διαφορετικά ανοιχτόχρωμα σχέδια και υφές.

Η τάση των mid-century modern επίπλων μπορεί τελικά να τελειώσει. Το 2021 θα κυριαρχήσουν το ξύλο καρυδιάς, σκαλιστά πόδια και γεωμετρικά σχέδια. Ωστόσο δείτε πως θα λάμψετε τα φετινά Χριστούγεννα, ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Οι πόρτες αχυρώνας θα αντικατασταθούν από άλλους τύπους όπως γαλλικές ή συρόμενες πόρτες το 2021.

Οι τοίχοι με έμφαση πιθανότατα δεν θα είναι τόσο μοντέρνοι το 2021. Επιστροφή σε μονοχρωματικούς τοίχους που συνδυάζονται άψογα με τη διακόσμηση χωρίς την ύπαρξη ενός τοίχου έμφασης.

Τα σετ επίπλων αρχίζουν να φαίνονται παλιομοδίτικα. Η επιλογή για το 2021 είναι έπιπλα που δεν ταιριάζουν και έχουν συμπληρωματικά χρώματα ή σχέδια.

Το στυλ της γιαγιάς μπορεί να αυξηθεί σε δημοτικότητα το 2021. Φλοράλ ταπετσαρία, αντίκες πίνακες, ακριβές πορσελάνες, κροσέ μιτάρια και vintage πινελιές με ιδιότροπο γούστο.

Η αυτοκόλλητη ταπετσαρία πιθανότατα θα είναι μοντέρνα το 2021. Είναι ιδανική για μια εύκολη αλλαγή δωματίου. Μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και απλά να την ξεκολλήσετε όταν βαρεθείτε.

Η κουζίνα του 2021 θα έχει πολύχρωμα, χειροποίητα κεραμικά πλακάκια.

Τα πράσινα ντουλάπια θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις κουζίνας του 2021. Οι διακοσμητές θεωρούν ότι το πράσινο θα είναι το χρώμα του νέου έτους.

Το βιομηχανικό στυλ μπορεί να είναι η επόμενη μεγάλη τάση το 2021. Η ανάμειξη ξύλου και μετάλλου στο σπίτι γίνεται πιο μοντέρνα.

Οι τοίχοι από γύψο ενδέχεται να επιστρέψουν.

Τα έπιπλα με φυσική εμφάνιση από μπαμπού και ράταν επιστρέφουν με στυλ.

Τα φυσικά υφάσματα θα κερδίσουν δημοτικότητα έναντι των συνθετικών το 2021.

Πηγή: toftiaxa.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share