Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Έβγαλε τα χαλιά από την ντουλάπα και τους έριξε ξύδι και μαγειρική σόδα - Το αποτέλεσμα ήταν θαυματουργό

Εξαιρετική συνταγή για να τα συντηρήσετε

7 Νοεμβρίου 2020 09:03
Έβγαλε τα χαλιά από την ντουλάπα και τους έριξε ξύδι και μαγειρική σόδα - Το αποτέλεσμα ήταν θαυματουργό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θαυματουργό ήταν το αποτέλεσμα για μια γυναίκα, η οποία έβγαλε τα χαλιά από την ντουλάπα και, για να τα συντηρήσει, τους έριξε ξύδι και μαγειρική σόδα, βλέποντας κάτι εξαιρετικό να συμβαίνει.

Το εν λόγω υλικό μας βοηθά σε πολλές εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας, είτε πρόκειται για θέματα υγείας είτε για δουλειές στο σπίτι. Στις δεύτερες, δε, το έργο μας γίνεται πολύ πιο εύκολο με τη μαγειρική σόδα, όπως στο να συντηρήσουμε το γραφείο μας.

Για να διώξουμε τους λεκέδες από το χαλί, ρίχνουμε λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα πάνω στον λεκέ. Περιμένουμε να στεγνώσει το ξύδι και μετά σκουπίζουμε με την ηλεκτρική σκούπα. Παράλληλα, η μαγειρική σόδα έχει αποσμητική δράση και για χώρους κατοικιδιών εξίσου.

Ήταν αλλεργικός και τον τσίμπησε μέλισσα - Όταν δείτε τι έκανε με τη μαγειρική σόδα θα τρελαθείτε

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη σε έναν αλλεργικό στις μέλισσες, όταν μία εξ αυτών τον τσίμπησε, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί μαγειρική σόδα και να τρελαίνει άπαντες με τα αποτελέσματα.

Το συγκεκριμένο υλικό έχει αποδειχθεί σωτήριο για πολλούς λόγους, είτε στην υγεία μας είτε στις δουλειές του σπιτιού, ή ακόμη και σε συνταγές, για να διατηρήσουμε την ομορφιά μας. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να σωθείτε και από τσίμπημα εντόμου.

μέλισσα μαγειρική σόδα

Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιείται αυτή η πρακτική γιατί η μαγειρική σόδα θεωρείται ότι απορροφά το δηλητήριο και δρα κατά της κοκκινίλας και του πρηξίματος. Ρίχνουμε σόδα και νερό πάνω στο τσίμπημα και αφήνουμε να στεγνώσει. Βοηθάει ακόμα και στο ελαφρύ κάψιμο από τον ήλιο.

Έσπασε το νύχι της και δοκίμασε μαγειρική σόδα με νερό - Θα τρέξετε να το κάνετε κι εσείς μόλις δείτε τι έγινε

Φοβερό είναι αυτό που συνέβη σε μια γυναίκα, η οποία είδε το νύχι της να σπάει, αλλά αμέσως μετά έτρεξε να δοκιμάσει μαγειρική σόδα με νερό, κάτι που σίγουρα θα κάνετε κι εσείς.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για κάθε σκοπό, είτε για λόγους υγείας είτε για κάθε άλλη χρήση στο σπίτι. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η προσωπική μας περιποίηση, ακόμη και για τα νύχια μας, είναι ένα από τα κομμάτια, που μπορούμε να προσέξουμε με τη μαγειρική σόδα.

Για λεία και απαλή υφή στα νύχια, τα τρίβουμε με μαγειρική σόδα και νερό. Η σόδα θα πρέπει να είναι περισσότερη απ′ το νερό, για να πετύχει το εγχείρημα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share