Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ανακάτεψε απορρυπαντικό πιάτων και μαγειρική σόδα και βούτηξε μέσα τα αθλητικά της παπούτσια - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Σωτήρια λύση!

2 Νοεμβρίου 2020 10:45
Ανακάτεψε απορρυπαντικό πιάτων και μαγειρική σόδα και βούτηξε μέσα τα αθλητικά της παπούτσια - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε
Τα αθλητικά παπούτσια είναι ένα αντικείμενο που δεν λείπει από καμία ντουλάπα είτε γυναικεία, είτε ανδρική. Τι γίνεται όμως με τη δυσοσμία αλλά και τους λεκέδες; Μην βιαστείτε να πείτε πως το πλυντήριο είναι η λύση γιατί εμείς βρήκαμε τη λύση στα ντουλάπια της κουζίνας μας και συγκεκριμένα στη μαγειρική σόδα.
Μπορείτε να κάνετε τα πάνινα παπούτσια σας να γίνουν κάτασπρα και να μυρίζουν υπέροχα με την ακόλουθη λύση: ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό πιάτων, με τρεις κουταλιές υπεροξειδίο του υδρογόνου και με δύο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Τρίψτε καλά το παχύρρευστο μείγμα σε όλη την επιφάνειά τους. Με μιας θα γίνουν σαν καινούργια. Κι επειδή οι θαυματουργές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας είναι πάμπολλες, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν πασπαλίσετε το κρεβάτι σας με μαγειρική σόδα.

Έβαλε μαγειρική σόδα στο σώμα και έμεινε άναυδος - Δε φαντάζεστε τι έγινε...

Μάθετε πώς να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες σε 3 λεπτά χρησιμοποιώντας 3 φυσικές θεραπείες με μαγειρική σόδα που μπορείτε να φτιάξετε σε 2 λεπτά ή λιγότερο.

Δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά προϊόντα του εμπορίου που περιέχουν πολλές φορές επιβλαβείς χημικές ουσίες. Σημείωση: εάν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά των θεραπειών, αποφύγετε να τις χρησιμοποιήσετε.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ: Αφαιρέστε τις Ανεπιθύμητες Τρίχες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ: Αφαιρέστε τις Ανεπιθύμητες Τρίχες
Μαγειρική σόδα για να αφαιρέσετε τρίχες από το εφηβαίο

Συστατικά:

  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • 200 ml βραστό νερό

Ανακατέψτε και τα δύο συστατικά και ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ομοιόμορφη πάστα. Εφαρμόστε την στο δέρμα σας για αρκετές ώρες. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό το πρωί και επαναλάβετε για 3 μέρες συνεχόμενα ώστε να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τρίχες.

Κουρκουμάς και μαγειρική σόδα

Συστατικά:

  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλιά της σούπας κουρκουμάς σκόνη
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να φτιάξετε με μια παχιά πάστα. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο μακιγιάζ για να εφαρμόσετε τη μάσκα στο πρόσωπό σας. Αφήστε για 20-30 λεπτά πριν την τρίψετε.

Λεμόνι και μαγειρική σόδα

Συστατικά:

  • 2 κουταλιές της σούπας βραστό νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • 1/2 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού

Ανακατέψτε καλά όλα τα συστατικά σας και εφαρμόστε το στα σημεία που θέλετε να αφαιρέσετε τις τρίχες. Μόλις το μείγμα σας στεγνώσει, χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να το σκουπίσετε.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ: Φυσική Μάσκα Προσώπου για Σακούλες Ματιών, Μαύρους Κύκλους και Πρησμένα Βλέφαρα

Σημείωση: εάν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά των θεραπειών, αποφύγετε να τις χρησιμοποιήσετε.

Δοκιμάστε πρώτα σε μικρά σημεία του δέρματος για τυχόν ερεθισμούς. Οι θεραπείες σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τις θεραπείες που μπορεί να έχουν προταθεί από τον προσωπικό σας γιατρό.

Από κει και πέρα διαβάστε τι θα συμβεί αν βάλετε μαγειρική σόδα στα δόντια σας. Θα πάθετε απλά σοκ!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share