Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Έριξε μια χούφτα παγάκια μέσα στο πλυντήριο και απαλλάχτηκε από το μαρτύριο κάθε νοικοκυράς

Σωτήρια λύση!

29 Οκτωβρίου 2020 23:04
Έριξε μια χούφτα παγάκια μέσα στο πλυντήριο και απαλλάχτηκε από το μαρτύριο κάθε νοικοκυράς
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Σας ταλαιπωρεί το σιδέρωμα των ρούχων και το βαριέστε αφόρητα; Γνωρίζουμε ότι η διαδικασία του είναι σκληρή και κουραστική, για αυτό και σας έχουμε ένα κόλπο να το αποφύγετε. Βάλτε μια χούφτα παγάκια στο πλυντήριο σας.

Μια γυναίκα έχει βρει το κόλπο ώστε να γλιτώνει αυτή την χρονοβόρα, κουραστική και βαρετή διαδικασία του σιδερώματος των ρούχων. Έχουμε επίσης και ακόμα ένα κόλπο που αφορά το πλύσιμο των ρούχων, το οποίο θα δείτε εδώ.

Πάμε λοιπόν να δούμε στο βίντεο με ένα απλό και έξυπνο τρικ να γλιτώσουμε τον πονοκέφαλο του σιδερώματος.

Πριν βάλει τα ρούχα στο πλυντήριο τα έτριψε με κιμωλία - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Πολλές φορές μας έχει τύχει να λερώσουμε τα ρούχα μας με φαγητό. Δεν αναφερόμαστε καν στα παιδιά μας που επιστρέφουν κάθε μέρα και με μια διαφορετική στάμπα στο μπλουζάκι και το παντελόνι τους. Αντί, λοιπόν, να τρίψετε τον λεκέ με μένος και μετά να το πλύνετε στο πλυντήριο, όπως συνηθίζατε ως τώρα, δοκιμάστε μια διαφορετική τεχνική.

Τρίψτε τον λεκέ με την κιμωλία με απαλές κινήσεις και αφήστε να περάσουν 10 λεπτά. Στη συνέχεια, σκουπίστε τα υπολείμματα της κιμωλίας και βάλτε το λερωμένο ρούχο στο πλυντήριο. Θα δείτε ότι το πρόβλημα έχει εξαφανιστεί. Και μιας και μιλάμε για μυστικά στο πλύσιμο των ρούχων, δείτε εδώ πώς θα βγαίνουν τα ρούχα σας από το πλυντήριο σαν σιδερωμένα.

undefined

Το ίδιο ισχύει και για τις κιτρινίλες. Όσο και αν τα τρίψετε τα ρούχα, τα κίτρινα σημάδια θα παραμείνουν εκεί που είναι.

Υπάρχει ωστόσο τρόπος για να τα ξεφορτωθείτε. Τρίψτε τις κιτρινίλες με κιμωλία και αφήστε να περάσουν 15 λεπτά πριν το πλύσιμο. Χάρη στις ιδιότητες της τα ρούχα αποκτούν πάλι το χαμένο τους χρώμα.

Παίρνει κάτι που έχουμε όλη στην κουζίνα και το ρίχνει μέσα στο πλυντήριο ρούχων - Ο λόγος; Θα πάθετε πλάκα!

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με την κακοσμία του πλυντηρίου ασχέτως αν μιλάμε για μια συσκευή καθαριότητας. Εκτός από την απολύμανση που πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα - δείτε εδώ πώς- υπάρχουν κι άλλα μυστικά που θα σας απαλλάξουν από την ενοχλητική μυρωδιά.

Για να να απαλλαγείτε από αυτή την άσχημη μυρωδιά και να είναι σαν ολοκαίνουριο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε υλικά που έχετε στην κουζίνα σας και πιο συγκεκριμένα ένα θαυματουργό προϊόν.

πλυντήριο

Ακολουθήστε την εξής διαδικασία.

Έχοντας άδειο τον κάδο του πλυντηρίου, επιλέγεις το πρόγραμμα στους 90 βαθμούς και θέτεις το πλυντήριο σε λειτουργία. Όταν το πλυντήριο γεμίσει με νερό, άνοιξε το συρταράκι και ρίξε στη θήκη του απορρυπαντικού δυο κούπες ξίδι. Άφησέ το να τελειώσει το πλύσιμό του και να στραγγίξει τα νερά. Έπειτα, θέσε ξανά σε λειτουργία το πλυντήριο στο σύντομο πρόγραμμα και άφησέ το να γεμίσει ξανά με καθαρό νερό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share