Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μήπως το σπίτι ή το γραφείο σας βρωμάει τσιγαρίλα; Δείτε 5 έξυπνα κόλπα για να έχετε πάντα καθαρό τον αέρα στο χώρο σας

Θα σας λύσουν τα χέρια!

28 Σεπτεμβρίου 2020 09:54
Μήπως το σπίτι ή το γραφείο σας βρωμάει τσιγαρίλα; Δείτε 5 έξυπνα κόλπα για να έχετε πάντα καθαρό τον αέρα στο χώρο σας

Ο καπνός των τσιγάρων είναι πολύ ενοχλητικός. Η μυρωδιά είναι τόσο επίμονη και δεν καθαρίζεται εύκολα. Εάν το σπίτι σας εξακολουθεί να μυρίζει εδώ και πολύ καιρό μετά το κάπνισμα, δοκιμάστε αυτά τα πέντε κόλπα και θα μας θυμηθείτε. Είναι εύκολα και αποτελεσματικά! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη ενοχλητική μυρωδιά με την οποία μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι, δείτε εδώ το μυστικό για μην μυρίζει το σπίτι τηγανίλα.

1. Αέρας

Το πρώτο βήμα είναι: ανοίξτε τα παράθυρα και αερίστε το χώρο. Κατόπιν βάλτε ένα μπολ με ξύδι ακριβώς στη μέση του δωματίου. Το ξίδι απορροφά τις οσμές και το κάνει χωρίς να σας κοστίζει και χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, όπως κάνουν κάποια αποσμητικά χώρου. Η μυρωδιά θα εξαφανιστεί!

2. Χαλιά

Αν τα χαλιά σας μυρίζουν, ρίξτε τους μαγειρική σόδα, αφήστε την για λίγο και σκουπίστε την.

3. Ρούχα

Όλοι οι καπνιστές γνωρίζουν αυτό το πρόβλημα καλά και γνωρίζουν τη δυσκολία του να απαλλαχτούν τα ρούχα από την δυσάρεστη μυρωδιά. Δοκιμάστε να βάλετε στα ρούχα σας μαγειρική σόδα, κρεμάστε τα κοντά στο παράθυρο, ώστε να πάρουν καθαρό αέρα και μετά από μισή ώρα θα είναι έτοιμα να τα φορέσετε και πάλι.

4. Αυτοκίνητο

Ακριβώς το ίδιο και στο αυτοκίνητο: μαγειρική σόδα.

5. Χέρια

Εάν η δυσωδία των τσιγάρων δεν φεύγει από τα χέρια σας με σαπούνι, χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού. Είναι αντιβακτηριδιακός και τους δίνει μια πολύ πιο φρέσκια μυρωδιά.

Αυτά τα απλά κόλπα είναι αποτελεσματικά, μη τοξικά και φτηνά! Δοκιμάστε τα!

10+1 τρόποι για να μυρίζει το αυτοκίνητο σας τέλεια!

Είστε από εκείνους που θέλετε το αυτοκίνητο σας να μυρίζει τέλεια χειμώνα καλοκαίρι και το πηγαίνετε συνέχεια σε πλυντήριο αυτοκινήτων; Υπάρχουν 11 πανεύκολοι τρόποι για να το πετύχετε!

Αν δεν έχετε χρόνο για βαθύ καθαρισμό λόγω πολλών υποχρεώσεων, δείτε παρακάτω εύκολους τρόπους για να απομακρύνετε τι μυρωδιές από το αυτοκίνητο σας. Πως να κρυώσετε το ζεστό σας αυτοκίνητο μέσα σε δευτερόλεπτα!

Φτιάξτε ένα μη τοξικό αποσμητικό χώρου από μαγειρική σόδα και αιθέρια έλαια. Η μαγειρική σόδα απορροφά δυσάρεστες οσμές, ενώ τα αιθέρια έλαια προσθέτουν ευχάριστο άρωμα στο αυτοκίνητό σας.

Κολλήστε μπάλες από βαμβάκι σε ένα μανταλάκι και προσθέστε 5-10 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Τοποθετήστε το στους αεραγωγούς , ενεργοποιήστε τον αέρα και το αυτοκίνητό σας θα μυρίζει υπέροχα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Βάλτε αρωματικούς κύβους κερί σε ένα βάζο και ανοίξτε τρύπες στο καπάκι για να δημιουργήσετε ένα αποσμητικό χώρου που μυρίζει υπέροχα στο αυτοκίνητο, καθώς το κερί θα λιώνει από τη ζέστη του καλοκαιριού.

Ή φτιάξτε ένα αποσμητικό χώρου τζελ χρησιμοποιώντας χάντρες νερού και αιθέρια έλαια. Βάλτε τα σε ένα βάζο με καπάκι (με τρύπες) ώστε να μην χυθούν, προφανώς.

Το αποσμητικό από αιθέριο έλαιο και ρύζι είναι μια έξυπνη λύση. Βάλτε το σε ένα βάζο με μικρές τρύπες στο καπάκι και μόλις το άρωμα σταματάει αν μυρίζει, απλά κουνήστε το λίγο για να ξαναμυρίσει.

Πάρτε ένα μπουκαλάκι 60ml, προσθέστε οινόπνευμα ή βότκα, αιθέρια έλαια και μια πρέζα αλάτι, και έχετε ένα αποσμητικό χώρου σπρέι για το αυτοκίνητο που μπορείτε να πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Ψεκάστε μια φέτα δέντρου με αιθέριο έλαιο και κρεμάσετε την από τον καθρέπτη

Φτιάξτε ένα μικρό στεφάνι από μάλλινες μπαλίτσες και ψεκάστε τις με το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

Φτιάξτε το δικό σας αποσμητικό για τις μυρωδιές από την ταπετσαρία και τα καθίσματα του αυτοκίνητου. Το μόνο που χρειάζεται είναι μαλακτικό ρούχων, μαγειρική σόδα, ζεστό νερό και ένα μπουκάλι ψεκασμού.

Βάλτε σε μια χαριτωμένη μπαντάνα αποξηραμένα βότανα, μπαχαρικά, τσάι και αιθέρια έλαια και κρεμάστε τη στο αυτοκίνητό σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share