Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Πασπάλισε μαγειρική σόδα στα παπούτσια του και τα άφησε για μια μέρα - Μόλις δείτε τι έγινε θα το κάνετε συνέχεια

Τρομερό κόλπο

26 Σεπτεμβρίου 2020 17:51
Πασπάλισε μαγειρική σόδα στα παπούτσια του και τα άφησε για μια μέρα - Μόλις δείτε τι έγινε θα το κάνετε συνέχεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει διάφορους πρακτικούς τρόπους, προκειμένου να συντηρήσετε τα πράγματά σας, με τη μαγειρική σόδα να είναι ένα εξαιρετικό «εργαλείο», για να τα καταφέρετε και τα παπούτσια να είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ενώ μπορείτε με την χρήση της να «κάψετε» και το περιττό λίπος.

Η εμπειρογνώμονας καθαρισμού και συγγραφέας Μπέκι Ραπιντσούκ, γνωστή και ως «Clean Mama», αποκάλυψε στην Huffington Post πως της αρέσει να χρησιμοποιεί μαγειρική σόδα για να φρεσκάρει τα δύσοσμα παπούτσια. Και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνει κανείς αυτό. Μπορείς να πασπαλίσεις με μαγειρική σόδα κατευθείαν τα παπούτσια, να τα αφήσεις για μία μέρα και στην συνέχεια να την απομακρύνεις. Μπορείς επίσης, να φτιάξεις μικρά σακουλάκια αποτελούμενα είτε από κάλτσες, ή κομμάτια υφάσματος δεμένα με κορδέλα και γεμισμένα με μαγειρική σόδα και να τα βάζεις μέσα στα παπούτσια όταν δεν τα φοράς. Αν πάλι πρόκειται για σανδάλια, μπορείς να τα σφραγίσεις σε μια σακούλα που θα περιέχει μαγειρική σόδα.

Πασπάλισε μαγειρική σόδα στα παπούτσια του και είχε φοβερό αποτέλεσμα

Την τελευταία αυτή τεχνική, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για ρούχα. «Αν έχετε ρούχα που είναι δύσοσμα, αλλά δεν έχετε χρόνο για να τα πλύνετε, μπορείτε να βάλετε λίγη σόδα μαγειρικής σε μια σακούλα και να κλείσετε εκεί μέσα για να απορροφήσει τις οσμές» εξήγησε η συγγραφέας.

Ο συνδυασμός του λεμονιού με τη μαγειρική σόδα έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία!

Όσοι γνωρίζουν τις ισχυρές ιδιότητες που προσφέρει το λεμόνι, καταλαβαίνουν πως είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις .

Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και να βοηθήσετε κάποιον φίλο σας που το χρειάζεται!

Λεμόνι και-σόδα-ο συνδυασμός-που σώζει ζωές

Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το Λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την ισχυρή δύναμη στη θεραπεία κύστεων και όγκων.

Τα Λεμόνια έχουν την δύναμη να θεραπεύσουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει pH σε κανονικό επίπεδο.

Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων.

ΕΙΝΑΙ αποτελεσματικό στην καταπολέμηση ΣΤΑ Εσωτερικά παράσιτα ΚΑΙ ΤΗΝ ρύθμιση της αρτηριακή πίεσης. ΤΟ Λεμόνι ΕΙΝΑΙ ευεργετικό για το νευρικό Σύστημα, καθώς και – αυτό είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, μειώνει το στρες και είναι κατευναστικό των νευρικών κρίσεων.

Λεμόνι με μαγειρική σόδα

Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα, που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξε ότι:

Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου.

Αποτρέπει την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10 000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως η αδριαμυκίνη, η χημειοθεραπεία και άλλα ναρκωτικά προϊόντα.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρικής σόδας καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα (μόνο), χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.

Τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Αυτή η θεραπεία δεν μπορεί να θεραπεύσει τις καταστροφικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.

Ο καλύτερος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι τα λεμόνια είναι βιολογικά, χωρίς τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, είναι να φυτευτεί αυτό το φρούτο στον δικό σας κήπο . Τα Βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικά από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και αντιμετωπίζονται με χημικά.

Συνταγή

Προσθέστε μία ή δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανακατεύετε την μαγειρική σόδα, περίπου 1/8 του κουταλιού του γλυκού. Προσθέστε λίγη σόδα τη φορά μέχρι το “σφύριγμα” να επιβραδύνει.

Υπάρχει επίσης και ένας άλλος συνδυασμός:. 1/2 λεμονιού και 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε 350 γρ νερού!

Πηγή: bioathens

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share