Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έβαλε όλα τα παιχνίδια του σκύλου σε ένα μπολ με μαγειρική σόδα - Μίση ώρα μετά είδε πως...

Θα σας λύσει τα χέρια

11 Σεπτεμβρίου 2020 09:47
Έβαλε όλα τα παιχνίδια του σκύλου σε ένα μπολ με μαγειρική σόδα - Μίση ώρα μετά είδε πως...

Τα σκυλιά είναι ο καλύτερος και πιο πιστός φίλος του ανθρώπου χρειάζονται όμως και μεγάλη περιποίηση και φροντίδα. Και φυσικά δεν εννοούμε μόνο την τροφή, το νερό ή τις βόλτες τους αλλά και το παιχνίδι. Παιχνίδια στο εμπόριο υπάρχουν πάμπολλα, άλλα πλαστικά, άλλα υφασμάτινα, άλλα με ήχο κι άλλα χωρίς. Όπως και να έχει, επειδή τα μικρόβια που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι αμέτρητα και σίγουρα δεν θέλετε να θέσετε το σκύλο σας σε κανένα κίνδυνο, οφείλετε να γνωρίζετε τους βασικούς κανόνες καθαριότητας των παιχνιδιών τους.

Πριν τρέξετε να προμηθευτείτε τα καλύτερα και τα πιο ακριβά απορρυπαντικά, ρίξτε μια ματιά στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Η λύση βρίσκεται στη μαγειρική σόδα, η οποία έχει αποδειχθεί αρκετές φορές σωτήρια σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε μαγειρική σόδα με μαγιά στη λεκάνη.

Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε ότι η μαγειρική σόδα καθαρίζει υπέροχα από τα μικρόβια και τα παιχνίδια του σκύλου σας. Πάρτε το μπαλάκι και βάλτο μέσα σε ένα μπολ. Έπειτα ρίξτε μέσα μαγειρική σόδα με ξίδι και νερό. Αφήστε το μισή ώρα και θα δείτε ότι θα καθαρίσει κατευθείαν.

Έτριψε την πλάκα από το σίδερο με μαγειρική σόδα - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε

Έχει μαυρίσει η πλάκα από το σίδερο σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε για τον καθαρίσετε; Με την χρήση της μαγειρικής σόδας, μπορείτε να την κάνετε και πάλι σαν καινούρια.

Η μαγειρική σόδα έχει περισσότερες ιδιότητες από ότι νομίζετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά μέρη του σπιτιού σαν καθαριστικό, όπως για παράδειγμα στον νεροχύτη σας. Ειδικά αν δεν είστε θαυμαστές των χημικών ουσιών, τότε το συγκεκριμένο προϊόν θα σας λύσει τα χέρια.

Μία από τις χρήσεις της μαγειρικής σόδας, λοιπόν, είναι και ο καθαρισμός του σίδερου. Δεν είναι καθόλου απίθανο, ο πάτος του του να έχει μαυρίσει. Για το λόγο αυτό για να μην κάνετε καμία ζημιά στα ρούχα σας, καλύτερα να τον καθαρίσετε άμεσα, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Φτιάξτε ένα μείγμα από 2 κουταλάκια μαγειρικής σόδας και νερό και απλώστε το σε ένα καθαρό πανί. Με αυτό τρίψτε προσεκτικά τα μαυρισμένα σημεία, καθώς και τις τρύπες, έως ότου καθαρίσουν. Στη συνέχεια, σκουπίστε το σίδερο με ένα νωπό πανάκι για τυχόν υπολείμματα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share