Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Έβαλε δύο χαλασμένες σκελίδες σκόρδου σε μια γλάστρα και τις πότιζε καθημερινά με καυτό νερό - Ένα μήνα μετά...

Απίστευτο!

4 Σεπτεμβρίου 2020 12:38
Έβαλε δύο χαλασμένες σκελίδες σκόρδου σε μια γλάστρα και τις πότιζε καθημερινά με καυτό νερό - Ένα μήνα μετά...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Το σκόρδο είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε πάρα πολλά φαγητά και χαρίζει μια έντονη και ιδιαίτερη γεύση. Όλοι μας ξέρουμε όμως πως οτιδήποτε φυτεύεται και καλλιεργείται σε ένα φυσικό και "σπιτικό" περιβάλλον είναι πιο νόστιμο και πιο υγιεινό. Αν λοιπόν έχετε την διάθεση και την θέληση να φτιάξετε ένα δικό σας μικρό κήπο, τότε αυτή είναι η κατάλληλη εποχή. Διαλέξτε τα φυτά ή λαχανικά που θέλετε να καλλιεργήσετε διαμορφώστε τον κατάλληλο χώρο και ξεκινήστε.

Ωστόσο, είναι και μερικά λαχανικά που δεν χρειάζεται να ζείτε σε μονοκατοικία ή να διαθέτετε κήπο για να τα καλλιεργήσετε και χρειάζεστε απλά μια γλάστρα, για παράδειγμα, δείτε εδώ πώς θα φυτέψετε μια ντοματιά. Εξίσου εύκολο είναι να φυτέψετε και σκόρδο.

σκόρδο γλάστρα

Θα χρειαστείτε μόνο μερικές σκελίδες τις οποίες θα αφήσετε για μια εβδομάδα σε ένα μπολ με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, βάλτε τις σκελίδες σε μια γλάστρα και σκεπάστε τις με χώμα. Το τελευταία βήμα είναι κάθε δυο μέρες να ποτίζετε τα σκόρδα σας με καυτό νερό. Σε λίγο καιρό θα έχετε τα δικά σας σκόρδα!

Έριξε στο στόμα της σκόνη σκόρδου - Λίγα λεπτά μετά...

Δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να αντιμετωπίσει ένα σκόρδο και μόνο σκόρδο. Είναι γνωστό ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες, και μια από αυτές είναι ότι μπορεί να βάλει τέλος στον εκνευριστικό πονόδοντο, δεν είναι όμως η μόνη, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τρίψετε μια σκελίδα σκόρδο κάτω από τα χείλη σας.

Ένα συχνό και επώδυνο πρόβλημα είναι ο πονόδοντος. Το σκόρδο μπορεί να βάλει τέλος σε αυτό, όπως και σε πολλά ακόμη θέματα υγείας. Έτσι, λοιπόν, για να μην τρέχετε στον οδοντίατρο,δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή.

σκόρδο πονόδοντος

Το σκόρδο έχει αντιβιοτικές ιδιότητες που μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικές έναντι των βακτηρίων στο στόμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια σκόνη σκόρδου, καθώς και φρέσκο σκόρδο στο δόντι για να πάρει την ανακούφιση από τον πονόδοντο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share