Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πριν ξεκινήσει να πλένει τα ποτήρια τα έτριψε με αλάτι - Ο λόγος θα σας ενθουσιάσει

Σωτήρια λύση!

3 Σεπτεμβρίου 2020 17:14
Πριν ξεκινήσει να πλένει τα ποτήρια τα έτριψε με αλάτι - Ο λόγος θα σας ενθουσιάσει

Όταν από τη μία θέλετε να φαίνεστε υπέρλαμπρες αλλά από την άλλη θέλετε να πιείτε το κρασί σας με την ησυχία σας ένα είναι σίγουρο: Τα σημάδια από κραγιόν στα ποτήρια που όπως και στα χείλη έτσι κι εκεί μένουν... ανεξίτηλα. Πριν προλάβετε να τρέξετε να προμηθευτείτε τα πιο ακριβά απορρυπαντικά που σας υπόσχονται πως θα απαλλαχτείτε από αυτούς τους λεκέδες, ρίξτε μια ματιά στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Η λύση βρίσκεται στο αλάτι.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φορά που το αλάτι αποδεικνύεται θαυματουργό σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε ένα ποτήρι αλάτι στο νεροχύτη σας. Κοιτάξτε λοιπόν πόσο απλό είναι να κάνετε τα ποτήρια σας να λάμψουν ξανά και να μοιάζουν σαν καινούρια.

Επειδή τα κραγιόν περιέχουν στερεωτικά για να μη φεύγουν εύκολα, πολλές φορές το αποτύπωμα δεν αφαιρείται ούτε στο πλυντήριο. Γι’ αυτό προτού τα πλύνετε ή τα βάλετε στο πλυντήριο, τρίψτε στα τοιχώματα του ποτηριού λίγο αλάτι: λειτουργεί σαν scrub και θα αφαιρέσετε ευκολότερα το κραγιόν

Γέμισε το τηγάνι με αλάτι - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα...θα τρέξετε να το κάνετε

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι το αλάτι νοστιμίζει το φαγητό μας. Μια μόνο ελάχιστη ποσότητα αλατιού, βελτιώνει την γεύση και μπορεί να κάνει θαύματα.

Αλλά κάτι που δεν ξέρουνε πολλοί είναι πόσο χρήσιμο μπορεί να γίνει και να έχει και άλλες εφαρμογές για να μας προσφέρει ευκολίες στην καθαριότητα, όπως και οι χρησιμοποιημένοι κόκκοι του καφέ!

  • 1. Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το σίδερο.
  • 2. Θα δούμε πως μπορεί να είναι χρήσιμο, αν σας πέσει κατά λάθος ένα αυγό στο πάτωμα.
  • 3. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και να καθαρίσει μερικά από τα εργαλεία καθαρισμού σας.
  • 4. Το τηγάνι είναι το αγαπημένο μου. Είναι πραγματικά ιδιοφυΐα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share