Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε ένα μωρομάντηλο στο πλυντήριο - Μόλις τελείωσε η πλύση...

Έλυσε το αιώνιο πρόβλημα!

8 Αυγούστου 2020 20:40
Έβαλε ένα μωρομάντηλο στο πλυντήριο - Μόλις τελείωσε η πλύση...

Σε όλους μας έχει συμβεί να βάζουμε μέσα στο πλυντήριό μας ρούχα που πάνω τους έχουν κολλήσει τρίχες και χνούδια είτε από τα μαλλιά μας είτε από τα κατοικίδιά μας. Και μπορεί όταν θα πάμε να τα απλώσουμε να μοσχομυρίζουν όμως η θέα των τριχών σίγουρα θα μας χαλάει την εικόνα των αφράτων πλυμένων ρούχων.

Το μωρομάντηλο μαγνητίζει μικρά κομμάτια υφάσματος, χνούδια, τρίχες και τρίχωμα κατοικίδιων με αποτέλεσμα τα ρούχα να είναι πραγματικά καθαρά όταν θα τα απλώσετε. Αυτό δεν είναι το μοναδικό μυστικό για το πλυντήριο μας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε μέσα μαύρο πιπέρι.

Μην τοποθετείτε περισσότερα από 3 μωρομάντηλα σε κάθε πλύση στο πλυντήριο
Όταν ο κάδος θα αρχίσει να περιστρέφεται, τα μωρομάντηλα θα ανακατευτούν με τα ρούχα και θα μαζέψουν τις βρομιές.

Μην προσπαθήσετε να αντικαταστήσετε τα μωρομάντηλα με χαρτομάντηλα ή ύφασμα

Το χαρτομάντηλο δεν είναι αρκετά απορροφητικό επιπλέον θα διαλυθεί και θα κολλήσει στα ρούχα σας. Τα μαντηλάκια από ύφασμα επίσης δεν θα έχουν κανένα αποτελέσματα.

Πώς θα απαλλαγείτε από τη μυρωδιά των μωρομάντηλων στα ρούχα

Αν δεν θέλετε τα ρούχα σας να απορροφήσουν το άρωμα των μωρομάντηλων, επιλέξτε ένα αντιβακτηριακό ή άοσμο προϊόν. Επίσης, αν προσθέσετε κάποιο μαλακτικό θα γίνουν τα ρούχα αφράτα ενώ θα μυρίζουν υπέροχα.

Έβαλε μια μπάλα του τένις μέσα στο πλυντήριο - Δεν φαντάζεστε το αποτέλεσμα

Το να βάζουμε πλυντήριο είναι από εκείνες τις διαδικασίες που την κάνουμε αυτόματα, χωρίς πολλή σκέψη. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένας πιο αποτελεσματικός και λιγότερο δαπανηρός τρόπος για να μειώσετε τον φόρτο;

Μπάλα για καθαρισμό κουρτίνας

Πριν πετάξετε την κουρτίνα του ντους στα σκουπίδια, δοκιμάστε αυτό το κόλπο με μια μπάλα τένις. Βάλτε την κουρτίνα στο πλυντήριο, μαζί με ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι και μια μπάλα του τένις. Το ξίδι λειτουργεί ως απολυμαντικό, ενώ η μπάλα θα διώξει την βρωμιά. Ακόμα δοκιμάστε να βάλετε μπάλες αλουμινόχαρτου την ώρα του πλυντηρίου, και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα.

Έβαλε παγάκια μέσα στο πλυντήριο ρούχων και…Θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς

To πλύσιμο των ρούχων είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ, ο σωρός από τα ρούχα όλο και μεγαλώνει και το πλυντήριο δεν τελειώνει. Αυτό το κόλπο θα σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία σίγουρα!

Αφού στεγνώσουν και είναι τσακισμένα πρέπει και να τα σιδερώσεις. Η συγκεκριμένη γυναίκα στο παρακάτω video μας δείχνει ένα κόλπο που θα μας απαλλάξει από τις τσακίσεις των ρούχων που γίνονται μέσα στο πλυντήριο και δε θα χρειάζονται μετά σιδέρωμα (η έστω λιγότερο σιδέρωμα).

To μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ρίξουμε μερικά παγάκια μέσα στο πλυντήριο και αντίο τσαλάκωμα. Ακόμα δοκιμάστε να ρίξετε τον ζωμό από αυτό το φυτό στο πλυντήριο, αφού έχει τρομερό αποτέλεσμα, καλύτερο και από το μαλακτικό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share