Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην αρχή δεν καταλάβαμε γιατί έριξε ξύδι μέσα στο καζανάκι - Όταν όμως είδαμε το αποτέλεσμα... (Video)

Απίθανο κόλπο

6 Αυγούστου 2020 19:01
Στην αρχή δεν καταλάβαμε γιατί έριξε ξύδι μέσα στο καζανάκι - Όταν όμως είδαμε το αποτέλεσμα... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η χλωρίνη είναι τοξική και ανθυγιεινή, ενώ από την άλλη το ξύδι δεν είναι βλαβερό για τον οργανισμό ούτε για το περιβάλλον και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν οπουδήποτε από κοψίματα, εγκαύματα, αρθρίτιδα, την περιποίηση των μαλλιών και σχεδόν κάθε εργασία καθαριότητας του σπιτιού.

Γιατί κάποιος να επιλέξει ένα άλλο προϊόν όταν το ξύδι προσφέρει τόσα πολλά και είναι και πάμφθηνο; Στο παρακάτω βίντεο θα ανακαλύψετε 7 tips για να καθαρίσετε γρήγορα το μπάνιο σας! Επίσης, ρίχτε ένα μπολ ξύδι στο πλυντήριο των πιάτων. Μόλις τελείωσε η πλύση...

Γέμισε το βραστήρα με ξύδι και τον έβαλε σε λειτουργία - Σώθηκε από το μαρτύριο κάθε νοικοκυράς

Είναι μερικά σημεία και αντικείμενα του σπιτιού που δύσκολα καθαρίζονται και μερικές φορές χρειάζονται και κάποια μικρά μυστικά καθαριότητας από τις γιαγιάδες μας. Το σημαντικότερο μυστικό όμως που μας έδωσαν ποτέ ήταν το ξύδι και οι έξτρα χρήσεις του πέραν της προβλεπόμενης.

Το ξύδι έχει αποδειχθεί σωτήριο σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι "μαγικό" θα συμβεί αν βάλετε ένα μπολ με ξύδι στο πλυντήριο των πιάτων σας. Ένα ακόμη μικρό θαύμα θα σας παρουσιάσει σήμερα το Athensmagazine.gr και θα σας λύσει τα χέρια με το πιο απλό υλικό.

Το πόσο βασανιστικό είναι το καθάρισμα του βραστήρα το ξέρουμε όλοι, όπως επίσης πως όσο καλά κι αν την πλύνουμε υπάρχουν πάντα πιθανότητες να παραμένουν άλατα. Γι' αυτό λοιπόν η λύση βρίσκεται στο ξύδι. Βάλτε στην υποδοχή της καφετιέρας που συνήθως τοποθετείτε νερό, 2 φλ. ξίδι. Λειτουργήστε κανονικά το βραστήρα σας 2 φορές και θα γίνει και πάλι σαν καινούργιος.

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share