Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καρφώνει σε λεμόνι μπαχαρικά και γλιτώνει από... - Θα σωθείτε

Κάντε το και θα μας θυμηθείτε!

5 Αυγούστου 2020 11:59
Καρφώνει σε λεμόνι μπαχαρικά και γλιτώνει από... - Θα σωθείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού, ωστόσο αυτό δε σημαίνει, ότι τα ενοχλητικά ζουζούνια αρχίζουν και αποχωρούν. Γι' αυτό, το Athensmagazine.gr, θα σας παρουσιάσει το απόλυτο κόλπο με λεμόνι για να "σωθείτε".

Το βασικό και πιο ενοχλητικό έντομο είναι το κουνούπι. Πέρα από τα κουνούπια όμως το καλοκαίρι εμφανίζονται και μερικά άλλα έντομα.

Μια κορυφαία λύση για να τα διώξετε μακριά σας, είναι να πάρετε ένα λεμόνι και να τοποθετήσετε μέσα σκελίδες από μπαχαρικά. Έτσι θα δείτε, ότι μπορείτε να καθίσετε στη βεράντα σας άφοβα! Δοκιμάστε το σήμερα κιόλας. Σε περίπτωση που το έχετε δοκιμάσει, δείτε εδώ ένα άλλο κόλπο.

Το μυστικό για να πάρεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα του λεμονιού - Διαβάστε παρακάτω τα πάντα

Μπορεί όλα τα λεμόνια να μην είναι ίδια μεταξύ τους, αφού διαφέρουν από ποικιλία σε ποικιλία, οπότε δεν μπορούν να βγάλουν όλα την ίδια ποσότητα χυμού. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά λεμόνια που βγάζουν ικανοποιητική ποσότητα χυμού και άλλα που είναι πολύ σκληρά και στύβοντάς τα απογοητευόμαστε αφού ο χυμός τους είναι ελάχιστος. Φυσικά μην ξεχνάμε πως ο χυμός του λεμονιού είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για τον οργανισμό μας και βοηθά στην απώλεια βάρους, δείτε εδώ τη δίαιτα του λεμονιού που υπόσχεται να χάσετε 4 κιλά σε μόλις 7 ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι πολλά λεμόνια είναι σκληρά και είναι δυσκολότερο να πάρουμε το χυμό τους, μπορείς να ακολουθήσεις το παρακάτω tip και να τα εκμεταλλευτείς στο έπακρο με μια απλή κίνηση. Απλά, βάλε το λεμόνι στον πάγκο της κουζίνας σου και πλάσε το ελαφρά με το χέρι σου.

Η πίεση που θα δημιουργηθεί από την κίνηση του χεριού σου, θα ανοίξει όλους τους εσωτερικούς θύλακες του λεμονιού και με τον τρόπο αυτό θα μπορείς να έχεις την μέγιστη ποσότητα χυμού που μπορεί να δώσει το λεμόνι. Όταν το κόψεις και το στύψεις θα διαπιστώσεις άμεσα την εντυπωσιακή διαφορά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share