Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έριξε μέσα στο στεγνωτήριο των ρούχων μια χούφτα παγάκια - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Σωτήρια λύση!

25 Ιουλίου 2020 09:26
Έριξε μέσα στο στεγνωτήριο των ρούχων μια χούφτα παγάκια - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Μπορεί να μην το έχετε φανταστεί καν αλλά μια χούφτα παγάκια μπορεί να φανεί σωτήρια στο στεγνωτήριο των ρούχων σας. Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται αυτό δεν είναι το μοναδικό καθημερινό αντικείμενο που θα σώσει τα ρούχα σας, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει μια μπάλα του τένις στο πλυντήριο σας.

Κοιτάξτε λοιπόν πόσο απλό είναι. Εάν έχετε κάποια ρούχα που είναι τσαλακωμένα ή χρειάζονται φρεσκάρισμα, ρίξτε τα μέσα στο στεγνωτήρα με παγάκια και μετά από 10 λεπτά λειτουργία θα μυρίζουν πολύ όμορφα και θα είναι πιο μαλακά από ποτέ.

Βράζει τα φύλλα αυτού του φυτού και ρίχνει τον ζωμό στο πλυντήριο - Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Μια γυναίκα βράζει τα φύλλα του παρακάτω φυτού και ρίχνει τον ζωμό στο πλυντήριο. Ο λόγος; Πραγματικά ειναι πανέξυπνος! Επίσης, τι θα κάνατε αν το πλυντήριο του σπιτιού σας χαλούσε; Οι περισσότεροι πετάνε τα παλιά τους πλυντήρια και λογικά το ίδιο θα κάνατε και εσείς. Θα κάνατε ένα μεγάλο λάθος!

Εάν βρίσκεστε στο διάδρομο των απορρυπαντικών στο σούπερ μάρκετ, γνωρίζετε ότι είναι δύσκολη η επιλογή. Μεταξύ των διαφορετικών αρωμάτων και των πολύχρωμων συσκευασιών, είναι δύσκολο να καταλάβετε πιο πραγματικά είναι το καλύτερο.

Ο κισσός δυστυχώς εξακολουθεί να έχει κακή φήμη ως δηλητηριώδες φυτό. Αλλά θα πρέπει να καταναλώσουμε τεράστιες ποσότητες για να αρρωστήσουμε, κάτι που θα ήταν αρκετά δύσκολο.

Στο πλύσιμο όμως, έχει καθαριστικές ιδιότητες που το καθιστούν αποτελεσματικό απορρυπαντικό χωρίς να δηλητηριάζει τίποτα ή κανέναν!

Οι φίλοι του περιβάλλοντος θα χαρούν όταν μάθουν ότι υπάρχει μια φυσική εναλλακτική λύση:

Έχετε μούχλα στο συρτάρι του πλυντηρίου; Πως να την καθαρίσετε με μόνο 2 υλικά

Μούχλα, είναι δύσκολο να καθαριστεί και ιδιαίτερα σε κάποια σημεία όπως είναι το συρτάρι του πλυντηρίου ρούχων. Οι πλύσεις με κρύο νερό ή γενικά πλύση σε χαμηλές θερμοκρασίες είναι η βασική αιτία που συγκεντρώνονται τα υπολείμματα αδιάλυτου απορρυπαντικού. Επίσης, μπορεί να μην σας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, αλλά το λεμόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πλυντήριο. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσετε και χρήματα.

Πως καθαρίζουμε το συρτάρι του πλυντηρίου ρούχων από τη μούχλα;

Το πλυντήριο μπορεί να γίνει και πάλι σαν καινούργιο με το ξύδι. Το ξύδι θα απολυμάνει το συρτάρι του πλυντηρίου και τις θήκες του, όπως επίσης λόγω της οξύτητάς του, θα σκοτώσει τους μύκητες, άρα και τη μούχλα.

  • Γεμίστε μια λεκάνη μέχρι τη μέση με ζεστό νερό, τόσο ώστε να αντέχει το χέρι σας.
  • Συμπληρώστε με μισό λίτρο λευκό ξύδι. Είναι αρκετά φθηνό και δε χρειάζεται κάποια ακριβή μάρκα.
  • Αφαιρέστε το συρταράκι και τοποθετήστε το στη λεκάνη για περίπου 15λεπτά για να μουλιάσουν και να μαλακώσουν οι λεκέδες.
  • Αφαιρέστε το συρτάρι από το νερό και τρίψτε τις δύσκολες σε πρόσβαση επιφάνειες με μια παλιά οδοντόβουρτα. Τις γωνίες με λεκέδες καθαρίστε τις με μια οδοντογλυφίδα.
  • Σκουπίζουμε μετά από κάθε πλύσιμο με στεγνή πετσέτα ή με χαρτί κουζίνας. Λιγότερη υγρασία – λιγότερη μούχλα.
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share