Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έβαλε ένα βραστό αυγό μέσα σε ένα ποτήρι - Θα σας λύσει τα χέρια αυτό το κόλπο

Τρέξτε να το κάνετε

20 Ιουλίου 2020 13:59
Έβαλε ένα βραστό αυγό μέσα σε ένα ποτήρι - Θα σας λύσει τα χέρια αυτό το κόλπο

Τι θα συμβεί αν βάλετε ένα βραστό αυγό; Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας, και όταν δείτε το βίντεο θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα.

Το αυγό είναι η βάση για πολλές συνταγές και στο διαδίκτυο έχουμε δει πάρα πολλά τεχνάσματα και κόλπα που έχουν κάνει την ζωή μας στην κουζίνα ευκολότερη. Ένα ακόμα είναι και αυτό για να μην σπάνε τα βραστά αυγά, το οποίο θα δείτε εδώ.

Μόλις δείτε το παρακάτω βίντεο το καθάρισμα του αυγού θα είναι πολύ εύκολο. Τόσο γρήγορα, τόσο φοβερά και τόσο εύκολα!

Αρχαίο φάρμακο με αυγό από τους Σαμουράι: Μεγαλώστε γερά κόκαλα και ενισχύστε τον οργανισμό σας!

Έχετε προβλήματα με τα οστά σας ή κουράζεστε εύκολα; Αυτό το αρχαίο γιατρικό με αυγό από την Ιαπωνία και τους Σαμουράι υπόσχεται να βάλει ένα τέλος.

  • 1. Πλένουμε ένα αυγό και το βάζουμε σε ένα ποτήρι 150 ml μηλίτη.
  • 2. Το αφήνουμε για επτά ημέρες.
  • 3. Σε αυτό το διάστημα το τσόφλι του αυγού θα λιώσει και μόνο η λεπτή μεμβράνη που συγκρατεί τον κρόκο και το ασπράδι θα μείνει.
  • 4. Ξεφλουδίζουμε την μεμβράνη και βάζουμε τον κρόκο και το ασπράδι στο ξύδι, ανακατεύουμε καλά.

Καταναλώνουμε 10 ml από αυτό το μείγμα τρεις φορές την ημέρα, διαλυμένο σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Αυτό το ιάσιμο τονωτικό είναι σπουδαίο για την υγεία και τα οστά μας και μας επιτρέπει να είμαστε γεμάτοι δύναμη και ενέργεια. Μάλιστα το αυγό, και συγκεκριμένα το τσόφλι του, μπορεί να σας σώσει από προβλήματα στα δόντια.

Με αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός μας μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις χρήσιμες βιταμίνες και πρωτεΐνες, καθώς και το ασβέστιο από το αυγό.

Μεγάλος κίνδυνος- Για αυτό τα αυγά πρέπει να μαγειρεύονται μέχρι το ασπράδι και ο κρόκος να στερεοποιηθούν

Ένα αυγό μελάτο σε ένα ποτήρι μαζί με ψωμί εύκολα βγαίνει πρώτο στις προτιμήσεις. Ποιος όμως είναι ο κίνδυνος για την υγεία;

Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση το αυγό να περιέχει το βακτήριο της σαλμονέλας, το οποίο είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για τον οργανισμό. Για την αποφυγή μόλυνσης από σαλμονέλα, οι ειδικοί επισημαίνουν πως τα βραστά αυγά πρέπει να μαγειρεύονται μέχρι το ασπράδι και ο κρόκος να στερεοποιηθούν πλήρως. Εδώ θα δείτε τους σωστούς χρόνους για να μαγειρέψετε το αυγό σας, ανάλογα με το πως το επιθυμείτε.

Όσο για τα φαγητά που περιέχουν αυγό σε άλλη μορφή, πρέπει να μαγειρεύονται τουλάχιστον στους 70°C. Οι λάτρεις των μελάτων αυγών ή αυτοί που προτιμούν μερικά ωμά για το φαγητό, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ήδη παστεριωμένα αυγά, τα οποία έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία και δεν είναι επίφοβα.

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share