Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καλλιεργήστε τις δικές σας ντομάτες ακόμη και στο μπαλκόνι σας - Χρειάζεστε ένα κουβά με νερό και...

Εύκολα και γρήγορα

10 Ιουλίου 2020 13:22
Καλλιεργήστε τις δικές σας ντομάτες ακόμη και στο μπαλκόνι σας - Χρειάζεστε ένα κουβά με νερό και...

Με αυτόν τον εύκολο και απλό τρόπο θα μπορέσετε να καλλιεργήσετε τις δικές σας ντομάτες σε χρόνο ρεκόρ. Χρειάζεστε λίγα πράγματα που θα βρείτε στο σπίτι σας.

Όταν ο Τζέιμς Μπράιαν που ασχολείται με την DIY κηπουρική δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες με τις ντοματιές του, όλοι θέλησαν να μάθουν το μυστικό του.

Σύμφωνα με τον Μπράιαν, ξεκίνησε φυτεύοντας 4 ντοματιές γύρω από έναν πλαστικό κουβά με τρύπες στον πάτο του και μερικές ακόμη, 25 εκατοστά πιο πάνω. Έθαψε τον κουβά στο χώμα με τις πάνω τρύπες ίσα-ίσα να προεξέχουν από το έδαφος και έβαλε μέσα 2 μεγάλες φτυαριές λίπασμα από φύλλα. Ακόμα αν ρίξετε μέσα στη φύτευση της ντομάτας αυτό που θα δείτε εδώ, τότε θα δείτε θαυμαστά αποτελέσματα.

Γέμιζε τον κουβά με νερό κάθε 2 μέρες, προσπαθώντας να μη βρέξει τα φύλλα και τα φυτά του πλέον έχουν φτάσει το 1.5 μέτρο ύψος σε λιγότερο από ενάμιση μήνα και είναι γεμάτα με άγουρες -ακόμη- ντομάτες!

23χρονος άρχισε να χαράζει μία ντομάτα - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει (Video)

Υπάρχει κάποιος που δε του αρέσουν οι ντομάτες; Ένας 23χρονος άρχισε να χαράζει μία ντομάτα, με το αποτέλεσμα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο να σας σοκάρει με το τι δημιούργησε.

Επίσης, μπορεί κάποιοι από εσάς να μην χρησιμοποιείτε τον τρίφτη για τις ντομάτες, ωστόσο υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο πρέπει να ξεκινήσετε να το κάνετε από σήμερα κιόλας.

Δείτε το βίντεο:

Μην ξαναβάλετε ντομάτα στο τοστ σας - Είναι ότι χειρότερο

Βάζετε ντομάτα στο τοστ σας; Σταματήστε το αμέσως, διότι είναι ότι χειρότερο. Το Athensmagazine.gr έμαθε το λόγο και θα σας τον αποκαλύψει παρακάτω.

Το πιο συνηθισμένο σνακ για πρωινό είναι το κλασσικό τοστ. Πολλοί είναι εκείνοι που ξεφεύγουν από την πεπατημένη και προσθέτουν διάφορα έξτρα υλικά, ένα εξ αυτών και η ντομάτα. Αυτή η προσθήκη είναι, ότι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε στον οργανισμό μας και ειδικά όταν μιλάμε για πρωινό γεύμα. Γιατί είναι όμως λάθος;

Η ντομάτα είναι ένα λαχανικό γεμάτο βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία -διαβάστε εδώ πως σώζουν από τον καρκίνο-, δυστυχώς όμως είναι πολλές οι φορές που είτε με λάθος μεταχείριση είτε με λάθος αποθήκευση την κάνουμε να χάνει τη δράση της.

Συγκεκριμένα, η ντομάτα μέσα στο τοστ, χάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά της και εκτός αυτού η ψημένη φλούδα της είναι πολύ πιο δύσπεπτη και είναι ότι χειρότερο καθώς μπορεί να μας προκαλέσει φούσκωμα ή καούρες. Την επόμενη φορά που θα θέλετε να φάτε ένα ζεστό και τραγανό τοστ, αποφύγετε να προσθέσετε ντομάτα και μείνετε σε πιο κλασσικές και απλές επιλογές.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share