Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έβαλε κανέλα στο κήπο της και έπαθε πλάκα με το αποτέλεσμα - Δοκιμάστε το

Θα εκπλαγείτε

5 Ιουλίου 2020 19:00
Έβαλε κανέλα στο κήπο της και έπαθε πλάκα με το αποτέλεσμα - Δοκιμάστε το

Η κανέλα έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είχαμε σκεφτεί ότι μπορεί να χρησιμεύσει στον κήπο.

Η Κρίστι Ρεξ, μια Youtuber, έριξε κανέλα σε όλες τις γλάστρες του κήπου της. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγες εβδομάδες τα φυτά να μεγαλώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ η κανέλα έδιωξε όλους του ενοχλητικούς μύκητες που εμπόδιζαν την ανάπτυξή τους. Ακόμα ένα κόλπο για τον κήπο είναι το να δοκιμάσετε να ρίξετε πούδρα, όπως θα διαβάσετε εδώ.

“Πρόκειται για έναν δολοφόνο για τους μύκητες και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσουν σίγουρα τα φυτά σου ακόμη και σε κλειστό χώρο” τονίζει η ίδια!

Έφτιαξε ένα ρόφημα με μπανάνα και κανέλα και το έπινε κάθε βράδυ πριν τον ύπνο - Το αποτέλεσμα; Θαυματουργό!

Η κανέλα ως γνωστόν είναι ένα από τα πιο θαυματουργά μπαχαρικά όπως επίσης η μπανάνα ένα φρούτο γεμάτο κάλιο και ενέργεια. Τι θα συμβεί όμως αν συνδυάσουμε αυτά τα δύο σε ένα ρόφημα και το πιούμε πριν τον ύπνο;

Ένα απολύτως φυσικό τρικ για να μπορείτε να κοιμηθείτε πιο εύκολα και να έχετε περισσότερη ενέργεια όταν ξυπνάτε είναι να πιείτε το ρόφημα μπανάνα με κανέλα λίγο πριν κοιμηθείτε. Ωστόσο, είναι και μερικές ακόμη ευεργετικές ιδιότητες της μπανάνας που αγνοούσαμε,

Οι μπανάνες έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο και μαγνήσιο, δύο μέταλλα που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου. Η κανέλα έχει πολλά οφέλη για την υγεία, πολύ ωραία γεύση και άρωμα και βοηθά στη χαλάρωση του σώματος. Επιπλέον βοηθά στη χώνεψη.

Δείτε τη συνταγή:

Υλικά:

1 μπανάνα, κατά προτίμηση βιολογικής καλλιέργειας
1 κούπα ζεστό νερό
λίγη κανέλα

Εκτέλεση

Βάζετε τη μπανάνα καθαρισμένη μέσα σε νερό και το αφήνετε να βράσει για 10 λεπτά. Μετά το στραγγίζετε σε μία κούπα και προσθέτετε κανέλα. Το πίνετε μία περίπου ώρα πριν κοιμηθείτε.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share