Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Ρίξτε μαγειρική σόδα στα λαχανικά του κήπου σας και βάλτε τέλος στον "εφιάλτη"

Το ειδικό σκεύασμα που θα είναι έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά

2 Ιουλίου 2020 12:25
Ρίξτε μαγειρική σόδα στα λαχανικά του κήπου σας και βάλτε τέλος στον
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα έντομα που καταστρέφουν τα λαχανικά σας; Το Athensmagazine.gr σας έχει τη λύση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μαγειρική σόδα.

Η μαγειρική σόδα, ως γνωστόν, είναι θαυματουργή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πράγματα, όπως στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Ωστόσο, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε το απόλυτο κόλπο για να απομακρύνετε τα ενοχλητικά έντομα από τα λαχανικά σας με φυσικό τρόπο.

μαγειρική σόδα στα φυτά

Συγκεκριμένα, για την αντιμετώπιση εντόμων που προσβάλλουν τα κηπευτικά μας, καθώς και μυκητολογικών ασθενειών, αυτό το αυτοσχέδιο οικολογικό σκεύασμα θα τα προστατεύσει.

Υλικά

  • 1 κουταλιά γλυκού μαγειρικής σόδας
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδου
  • 2 λίτρα νερό

Έβαλε τα ασημικά μέσα σε νερό με μαγειρική σόδα και τα άφησε να μουλιάσουν - Μετά από λίγο τα έβγαλε και...

Μαυρίζουν τα ασημικά σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να λάμψουν ξανά; Χρησιμοποιείτε πολλά είδη καθαρισμού, που απαιτούν πολλά χρήματα για το κάθε καντήλι με την αλυσίδα του, πολύωρη ή και πολυήμερη εργασία και υπομονετικό τρίψιμο με τα χέρια; Ένα από τα πιο αποτελεσματικά μυστικά καθαρισμού είναι η μαγειρική σόδα!

Ως γνωστόν, η μαγειρική σόδα είναι θαυματουργή. Μπορείτε να χρησιμοποιηθεί είτε στο μαγείρεμα -δείτε εδώ μια συνταγή-, είτε στον καθαρισμό του σπιτιού σας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, σας δείχνουμε με ποιο τρόπο, μπορείτε να κάνετε τα μαυρισμένα εκ της πολυκαιρίας ασημικάσας να αστράψουν μέσα σε μόνο 5-10 δευτερόλεπτα, χωρίς τρίψιμο, χωρίς καν να τα ακουμπήσετε και χωρίς να ξοδευτείτε αγοράζοντας διάφορα καθαριστικά προϊόντα ασημικών, και κυρίως χωρίς να καταστρέφετε τα ασημικά σας.

Να τονίσουμε, ότι το αλουμινόχαρτο με τη μαγειρική σόδα (ρίξτε αρκετή, μην την φοβάστε), προκειμένου να κάνουν την χημική αντίδραση που θα αφαιρέσει την μαυρίλα των ασημικών σε 5″ έως 10″, απαιτούν το νερό που θα βάλουμε να κοχλάζει. Αν είναι χλιαρό, δεν θα γίνει η επιθυμητή χημική αντίδραση και δε θα έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Δείτε το βίντεο:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share