Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Σπίτι χωρίς μεσίτη – Μια λύση γι' όσους δεν διαθέτουν πολλά λεφτά

Ζήστε το όνειρο!

30 Ιουνίου 2020 12:58
Σπίτι χωρίς μεσίτη – Μια λύση γι' όσους δεν διαθέτουν πολλά λεφτά
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Λίγο πολύ, όλοι μας έχουμε κακή εμπειρία από την συναναστροφή μας με μεσίτες. Είτε γιατί δεν είναι συνεπείς στα ραντεβού τους, είτε γιατί τους καλείς και δεν τους βρίσκεις ποτέ, είτε γιατί εμφανίζουν ακίνητα τα οποία δεν είναι δικά τους και άλλα πολλά.

Το χειρότερο προφανως είναι οι τρελές αμοιβές που ζητάνε για να σου δείξουν ένα ακίνητο. Για αγορά ακινήτου πχ 200κ ευρώ θέλουν το 2% +φπα και απο τον αγοραστή και από τον πωλητή. Δηλαδή για να περάσουν 10 λεπτά μαζί σου ζητάνε 5 χιλιάδες ευρώ. Οσο για τα ενοίκια εχουμε ακούσει για 2 ενοίκια αμοιβή και άλλες τρελές μα τρελές ιστορίες.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και το: Γυναίκα ζει σε σπίτι 27τ.μ και όλοι την κοροϊδεύουν - Όταν όμως βλέπουν πως είναι μέσα την ζηλεύουν (Video)

Αν θέλετε να αποφύγετε αυτή την κακή εμπειρία αλλά κυρίως το κόστος υπάρχει ένα νεό γκρουπ το οποίο σκοπό έχει να φέρει σε επαφή απευθείας αγοραστή με πωλητή.

Μπορείτε να μπείτε ακολουθώντας το συγκεκριμένο λινκ

Γιατί πρέπει πάντα να καλύπτεις το ματάκι της πόρτας

Τώρα που καλοκαίριασε και η θάλασσα μας καλεί σαν τις Σειρήνες τον Οδυσσέα, είναι ανάγκη να παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα για να μην γυρίσουμε και βρούμε το σπίτι άδειο και παραβιασμένο. Μεγάλη προσοχή: Αν δείτε αυτά τα σημάδια στην πόρτα το σπιτιού σας καλέστε γρήγορα την αστυνομία!

Οι ληστές προτιμούν και χτυπούν Σαββατοκύριακα που οι περισσότεροι από εμάς λείπουμε σε κάποια παραλία και υπάρχουν κάποια τρικ για τους κρατήσουμε μακριά από την οικία μας.

Οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας για κατοικίες επισημαίνουν ότι πρέπει πάντα να κλείνουμε το ματάκι της πόρτας, γιατί πλέον υπάρχουν συσκευές που από το ματάκι της πόρτας μπορούν να καταγράψουν τι γίνεται μέσα σε αυτό. Έτσι ο επίδοξος διαρρήκτης μπορεί να γνωρίζει εύκολα αν είστε μέσα και να μπει άφοβα και χωρίς την πίεση του χρόνου.

Γιατί πρέπει πάντα να καλύπτεις το ματάκι της πόρτας

Extra tips για περισσότερη ασφάλεια:

  • Μην ανακοινώνετε στα social media που βρίσκεστε όταν είστε εκτός κατοικίας.
  • Κλειδώστε γκαράζ και όποια μέρη μπορούν να αποτελέσουν πρόσβαση για την κύρια κατοικία.
  • Μην αφήνετε κλειδιά σε γλάστρες και κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας.
  • Απενεργοποιήστε το GPS στο κινητό σας.
  • Αν έχετε, ενεργοποιήστε τον συναγερμό σας.
  • Βάλτε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο, να περάσει έστω και μία φορά από το σπίτι, σε περίπτωση που το παρακολουθούν για να το διαρρήξουν.
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share