Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

6+1 φυτά που θα σου φέρουν τύχη αν τα έχεις σπίτι σου

Θαυματουργά!

20 Ιουνίου 2020 18:53
6+1 φυτά που θα σου φέρουν τύχη αν τα έχεις σπίτι σου

Τα φυτά είναι ένας υπέροχος τρόπος για να διακοσμήσεις το σπίτι σου. Επιλέγοντας τα κατάλληλα λουλούδια μπορείς να κάνεις το χώρο σου πολύ πιο ευχάριστο, υγιή αλλά και τυχερό. Αν, λοιπόν, νιώθεις ότι όλα σου πάνε στραβά τον τελευταίο καιρό, δοκίμασε να βάλεις ένα από τα παρακάτω φυτά στο σπίτι σου για να αλλάξει λίγο η τύχη σου! Ωστόσο, εκτός από την ιδιότητα του να φέρνει τύχη ένα φυτό υπάρχουν χιλιάδες άλλα με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας, δείτε εδώ τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάπαρης.

Κρίνος

Ένα υπέροχο λουλούδι που μπορεί να διακοσμήσει άνετα τον χώρο του σπιτιού σου. Τα λευκά του άνθη βοηθούν στην αντιμετώπιση του άσθματος, χρόνιων ασθενειών, και πολλών άλλων. Μπορεί να καθαρίσει την μολυσμένη ατμόσφαιρα και να κάνει τον χώρο σου πολύ πιο υγιεινό. Με αυτό τον τρόπο κατορθώνει να προσελκύει τη θετική ενέργεια και να φέρνει καλή τύχη.

Money Tree

Το money tree (γνωστό και ως παχύρα) είναι ένα φυτό που το συστήνουν πολλοί άνθρωποι για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων καθώς φέρνει καλή τύχη και θετική ενέργεια στη ζωή σου. Παράλληλα καθαρίζει την ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και βελτιώνει τη ροή του οξυγόνου στο χώρο σου.

Lucky Bamboo

Αυτό το φυτό λέγεται ότι φέρνει καλή τύχη και ευημερία στη ζωή σου. Πολλοί πιστεύουν ότι όσα περισσότερα φυτά αυτού του είδους υπάρχουν μέσα στο χώρο σου, τόση περισσότερη τύχη θα έχεις. Επίσης, θεωρείται ιδανικό δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για να δωρίσεις στον αγαπημένο σου.

Ορχιδέα

Η ορχιδέα μέσα στο σπίτι φέρνει ευτυχία και αυξάνει το αίσθημα ευχαρίστησης στη ζωή σου. Οι ορχιδέες αντιπροσωπεύουν την αγάπη και τη γονιμότητα, ενώ βοηθάνε στη δημιουργία πιο στενών δεσμών με τους αγαπημένους σου.

Βασιλικός

Ο βασιλικός είναι ένα φυτό που συνδέεται με τη θρησκεία, χρησιμοποιείται στη μαγειρική, και φέρνει καλή τύχη. Εκτός από όλα τα παραπάνω, θεωρείται ότι μπορεί να φέρει αγάπη, τύχη, ευτυχία και πλούτο στη ζωή σου.

Jade Plant (Κρασούλα η Χαρωπή)

Το λουλούδι αυτό έχει στρογγυλά φύλλα και σύμφωνα με το Feng Shui, αυτού του είδους τα φυτά φέρνουν καλή τύχη. Τοποθέτησε το κοντά στην είσοδο του σπιτιού ή του γραφείου για να έχεις επιτυχία και ευημερία.

Snake Plant (Σανσεβιέρια)

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό το φυτό έχει την ικανότητα να απορροφήσει τα δηλητηριώδη αέρια. Είναι, επομένως, το κατάλληλο φυτό εσωτερικού χώρου για να ομορφύνει το σπίτι σου και να προσθέσει ένα αναζωογονητικό άρωμα. Παράλληλα είναι ένα φυτό που θα σου φέρει καλή τύχη.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share