Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελαιόλαδο με αλάτι: Ο συνδυασμός που θα σας σώσει από...

Σωτήρια λύση!

17 Ιουνίου 2020 10:51
Ελαιόλαδο με αλάτι: Ο συνδυασμός που θα σας σώσει από...

Το ελαιόλαδο είναι ένα υλικό που στην ελληνική κουζίνα χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση, είτε στο μαγείρεμα, είτε ωμό σε μια σαλάτα. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πάρα πολλά θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ το "θαύμα" που θα συμβεί αν το τρίψετε στα μάτια σας.

Όλοι ξέρουμε όμως πως οι λεκέδες από ελαιόλαδο είναι οι πιο επίμονοι και χρειάζονται να επιστρατευτούν πάμπολλα μυστικά από μαμάδες και γιαγιάδες για να αστράφτουν και πάλι τα ρούχα σας. Μη βιαστείτε να καλέσετε τη γιαγιά σας για να σας σώσει, μην τρέξετε στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ να προμηθευτείτε το καλύτερο απορρυπαντικό. Εμπιστευτείτε απλά τα υλικά που έχετε σπίτι σας και θα σωθείτε εντελώς ανέξοδα.

Η λύση αυτή τη φορά βρίσκεται στο αλάτι και δείτε πόσο απλά θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτόν τον... μπελά. Ρίξτε μια κουταλιά αλάτι στον λεκέ. Αφήστε τον για περίπου ένα μισάωρο και μετά βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Αντικαταστήστε τον αφρό ξυρίσματος με ελαιόλαδο και χαρίστε στο δέρμα σας κάτι μοναδικό!

Έχουμε δει άπειρες φορές πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί το ελαιόλαδο τόσο στη διατροφή μας όσο και σε θέματα ομορφιάς, τρανό παράδειγμα, η μάσκα με αυγό, μέλι και ελαιόλαδο που θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας. Για μία ακόμη φορά το ελαιόλαδο θα αντικαταστήσει ένα καλλυντικό μας.

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν ξυραφάκι σίγουρα έχουν παρατηρήσει μια ξηρότητα στο δέρμα τους ακόμη κι αν χρησιμοποιούν αφρό ξυρίσματος.

Αν όμως αντικαταστήσετε τον αφρό ξυρίσματος με ελαιόλαδο τότε θα χαρίσετε στο δέρμα σας την απόλυτη απαλότητα καθώς το ελαιόλαδο θα βοηθήσει το ξυραφάκι να "γλιστρήσει" στο δέρμα σας κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να βάλετε καμία πίεση και παράλληλα θα ενυδατώσει το δέρμα σας.

Έτριψε τα μάτια της με ελαιόλαδο και χάρισε στο πρόσωπό της κάτι μοναδικό

Όλες οι γυναίκες θέλουν πάντα να δείχνουν όμορφες, περιποιημένες και αψεγάδιαστες και κάτι τέτοιο υπόσχονται και όλα τα καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Γιατί όμως να ξοδέψεις μια περιουσία σε καλλυντικά όταν μπορείς να καταφύγεις σε υλικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι; Μυστικά ομορφιάς με σπιτικά υλικά έχουμε δει πάμπολλα, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν απλώσετε στην πλάτη σας ροδέλες ντομάτας.

Αυτή τη φορά το μυστικό ομορφιάς που θα σας δείξουμε έχει σαν βασικό υλικό το ελαιόλαδο και θα σας σώσει τόσο από τους μαύρους κύκλους όσο και από τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Κάθε βράδυ βάλτε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο στην περιοχή γύρω από τα μάτια, αντί για κρέμα και θα νιώσετε το βλέμμα σας πιο ξεκούραστο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share