Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αναμειγνύει μαγειρική σόδα με ζάχαρη και βάζει τέλος στον μεγαλύτερο εφιάλτη

Θα σας σώσει

11 Ιουνίου 2020 20:30
Αναμειγνύει μαγειρική σόδα με ζάχαρη και βάζει τέλος στον μεγαλύτερο εφιάλτη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δες αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις και δε θα δεις κατσαρίδα ούτε ζωγραφιστή! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις μείγμα με μαγειρική σόδα και ζάχαρη σε αναλογία…

1 προς 1 ίσα μέρη δηλαδή! Επίσης, πάρτε μαγειρική σόδα μαζί με αλάτι και ρίξτε τα στα κάγκελα του σπιτιού του, με τον λόγο να σας σοκάρει.

Πασπάλισε λίγο από το μείγμα σου κοντά σε σημεία που έχεις παρατηρήσει ότι λατρεύουν να επισκέπτονται. Μπορείς αν θες να αφήσεις λίγο σε μια γωνιά του σπιτιού σου, μέσα σε ένα ρηχό πιάτο.

Η ζάχαρη θα κάνει τη μαγειρική σόδα να μοιάζει με πραγματική νοστιμιά και τα πλάσματα που σε ενοχλούν δε θα μπορούν να αντισταθούν στο μείγμα σου!

Όσα το δοκιμάσουν, θα οδηγηθούν στο θάνατο διότι, η σόδα αντιδρά με τα οξέα του στομάχου τους και τα κάνει να «σκάνε»!

Έριξε μαγειρική σόδα στο γκαζόν του - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Στα χωριά, παλαιότερα, υπήρχαν διάφορες μυστικές συνταγές για να μη σπαταλούν λεφτά σε σκευάσματα. Έτσι, ένα από αυτά τα μυστικά, ήταν και το να ραντίζουν το γκαζόν τους ή γενικά τον κήπο τους με μαγειρική σόδα. Ναι, καλά διαβάσατε!

Η σόδα έχει πολλές χρήσεις, ενώ αρκετοί την αποκαλούν θαυματουργή. Μπορείτε είτε να την πιείτε γιατί κάνει καλό στην υγεία -δείτε εδώ τι κάνει αναλυτικά-, είτε να καθαρίσετε ακόμα και τους πιο σκληρούς λεκέδες. Πάμε όμως στη σημερινή μας ανακάλυψη! Τι γίνεται με το γκαζόν και τη σόδα; Ποια η μυστική συνταγή;

Για την αντιμετώπιση μυκητολογικών ασθενειών που δημιουργούν προβλήματα στον χλοοτάπητα, ακολουθούμε την παρακάτω συνταγή για να φτιάξουμε αυτοσχέδιο οικολογικό σκεύασμα που χρησιμοποιούμε για προληπτική προστασία του γκαζόν.

Υλικά

  • 1 κουταλιά γλυκού μαγειρικής σόδας
  • 1 κουταλιά σούπας σακχαρούχου γάλακτος
  • 2 λίτρα νερό
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share