Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έριξε ένα κουταλάκι ξύδι μέσα στο βάζο με τα λουλούδια - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Απίστευτο!

9 Ιουνίου 2020 19:22
Έριξε ένα κουταλάκι ξύδι μέσα στο βάζο με τα λουλούδια - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Πόσες φορές δεν σας έχουν φέρει δώρο μια υπέροχη ανθοδέσμη και έχει μαραθεί μέσα σε λίγες μέρες; Πώς θα μπορούσατε λοιπόν να διατηρήσετε τα λουλούδια σας στο βάζο φρέσκα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα;

Το ξύδι είναι ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι και έχει ευεργετικές ιδιότητες κυρίως σε θέματα καθαριότητας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν "ποτίσετε" ένα κομμάτι βαμβάκι με ξύδι και το ρίξετε στον κάδο των σκουπιδιών σας. Εκτός από αυτό όμως σε συνδυασμό με λίγη ζάχαρη μπορεί να φανεί θαυματουργό και για τα λουλούδια σας.

Τι πρέπει να κάνετε;

Ρίξτε στο νερό που έχετε στο βάζο σας μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη και δύο κουταλιές ξύδι. Το αποτέλεσμα που θα δείτε, θα σας αφήσει άφωνους.

Βούτηξε ένα πανί σε ξύδι και έτριψε ένα ψαλίδι - Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Ένα ψαλίδι είναι πάντα χρήσιμο σε ένα σπίτι μιας και οι χρήσεις του είναι πάμπολλες. Πώς μπορούμε όμως να καθαρίσουμε ένα ψαλίδι που έχει σκουριάσει και συνεπώς δεν κόβει τόσο καλά όσο θα θέλαμε; Μην βιαστείτε να το πετάξετε και να προμηθευτείτε ένα καινούριο, υπάρχει λύση και μάλιστα είναι φυσική και υπάρχει σε όλα τα σπίτια. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά, το ξύδι!

Το ξύδι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές θαυματουργό σε θέματα καθαριότητας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τοποθετήσετε στη ζεστή σας τοστιέρα ένα κομμάτι χαρτί με ξύδι.

Κοιτάξτε λοιπόν πόσο απλά θα καθαρίσετε τα ψαλίδια σας με λίγο ξύδι. Σκουπίστε τα καλά με ένα βρεγμένο πανί εμποτισμένο με λευκό ξύδι και στεγνώστε τα. Έτσι, θα αποφύγετε τη σκουριά και θα δώσετε στα ψαλίδια σας μια νέα, κοφτερή εμφάνιση!

Ανακάτεψε ξύδι με ευκάλυπτο και δύο ακόμη υλικά και έφτιαξε το πιο ισχυρό καθαριστικό

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λέγανε παλιά και έχουν απόλυτο δίκιο. Το να έχεις το χώρο σου καθαρό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μισή περιουσία σε καθαριστικά για να το πετύχεις. Λύσεις υπάρχουν πολλές και μάλιστα με φυσικά προϊόντα που υπάρχουν στα ντουλάπια κάθε σπιτιού. Το Athensmagazine.gr έρχεται σήμερα να σου δείξει πώς θα φτιάξεις ένα πανίσχυρο καθαριστικό με βασικό υλικό το ξύδι.

Έχουμε δει άπειρες φορές πόσο σωτήριο μπορεί να φανεί το ξύδι σε θέματα καθαριότητας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τρίψετε με λάδι και ξύδι ένα παλιό σας τραπέζι. Η δράση του μπορεί να γίνει πολύ πιο ισχυρή αν την ενισχύσουμε με μερικά ακόμη υλικά και αυτό ακριβώς θα σας δείξουμε σήμερα. Δείτε πόσο απλά θα φτιάξετε το καθαριστικό που θα σας λύσει τα χέρια.

Τα υλικά του μαγικού σπρέι καθαρισμού των 5 υλικών

  • 1,5 λίτρο βραστό νερό
  • 300ml ξύδι
  • 60ml υγρό πιάτων
  • 25ml έλαιο ευκαλύπτου
  • 3 κουταλάκια του γλυκού σόδα πλυσίματος
  • Βάλτε τα όλα σε ένα βαποριζατέρ, ανακαινίστε καλά και είναι έτοιμο για χρήση.
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share