Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Άπλωσε οδοντόκρεμα στο σίδερο - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε

Σωτήρια λύση!

5 Ιουνίου 2020 17:19
Άπλωσε οδοντόκρεμα στο σίδερο - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Το σίδερο είναι μία από τις συσκευές στο σπίτι μας που χρειάζεται μια ειδική μεταχείριση μιας και η πλάκα του μπορεί να γεμίσει άλατα, να μαυρίσει ή να "κολλήσει" κάποιο ρούχο πάνω της. Ποια είναι όμως η πιο άμεση λύση για να το καθαρίσουμε;

Η λύση βρίσκεται στην οδοντόκρεμα. Ναι, όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα της καθαριότητας του σίδερου με λίγη οδοντόκρεμα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη λύση για το σίδερο σας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν σιδερώσετε... αλάτι.

σίδερο, οδοντόκρεμα

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι να κάνετε το σίδερο σας σαν καινούριο. Αφού βεβαιωθείτε πως το σίδερο σας είναι εκτός πρίζας και κρύο, απλώστε οδοντόκρεμα στη μαυρισμένη πλάκα του και εν συνεχεία σκουπίστε με νωπό πανάκι. Και μέσα σε πέντε μόλις λεπτά η πλάκα από το σίδερο σας θα αστράφτει και πάλι, όπως την πρώτη μέρα που το αγοράσατε!

Ανακατεύει οδοντόκρεμα με νερό και βάζει μέσα το αγαπημένο της κολιέ - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Ποιος είπε ότι η οδοντόκρεμα είναι μόνο για να πλένουμε τα δόντια μας; Λάθος! Η οδοντόκρεμα έχει κι άλλες χρήσεις που μέχρι πρότινος ούτε καν πήγαινε το μυαλό σας. Μια από αυτές θα σου δείξουμε σήμερα!

Ένα από τα βασικά συστατικά της οδοντόκρεμας είναι το φθόριο, είναι αυτό που "ενεργοποιεί" το σμάλτο των δοντιών μας, αποβάλει τυχόν υπολείμματα τροφών, καθαρίζει και μας εξασφαλίζει ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Το φθόριο είναι αυτό που θα δώσει ζωή και στα κοσμήματα σας! Πώς; Είναι απλούστατο! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι οδοντόκρεμα και λίγο νερό, ανακατέψτε και ρίξτε μέσα τα αγαπημένα σας κοσμήματα, αφήστε τα για τουλάχιστον πέντε λεπτά και στη συνέχεια με τη βοήθεια μιας οδοντόβουρτσας τρίψτε και γυαλίστε τα! Τα κοσμήματα σας θα γίνουν στη στιγμή σαν καινούρια!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικά ακόμη χρήσιμα μυστικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης τα θαύματα που μπορεί να κάνει η οδοντόκρεμα στην οθόνη του κινητού σας!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share