Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όλοι την ρωτούσαν πως θα μείνει σε αυτό το «στάβλο». Μία μέρα τους έστειλε αυτές τις 9 φωτογραφίες

Απίστευτο!

4 Ιουνίου 2020 14:48
Όλοι την ρωτούσαν πως θα μείνει σε αυτό το «στάβλο». Μία μέρα τους έστειλε αυτές τις 9 φωτογραφίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μου αρέσουν τα σπίτια με εκπλήξεις. Είναι ολόκληρη τέχνη να μπορείς να φανταστείς και να σχεδιάσεις ένα όμορφο σπίτι – ειδικά με περιορισμένα μέσα.

Με μόνο μερικές εκατοντάδες ευρώ και μεγάλη φαντασία, μπορείς να κάνεις τη διαφορά – όπως αυτός ο άντρας που έχτισε ένα μικρό «γήινο» σπιτάκι. Δεν υπάρχουν όρια όσον αφορά το DIY αν έχεις την υπομονή και τη θέληση να επενδύσεις στη δημιουργία του ονειρεμένου σου σπιτιού!

Γι’ αυτό μόλις άκουσα για τα Morton Buildings και τον τρόπο που πολλοί σχεδιαστές χρησιμοποίησαν τα προϊόντα τους, τρελάθηκα! Απλές κατασκευές – που συχνά χρησιμοποιούνται σαν φάρμες, εργαστήρια και γκαράζ – μετατρέπονται σε πολυτελείς βίλες, καλύβες για αποδράσεις, και όλα τα ενδιάμεσα που δεν θα πήγαινε το μυαλό σου.

Θα ήθελες να μένεις σε ένα τόσο λιτό εξωτερικά σπίτι, ή θα προτιμούσες κάτι πιο παραδοσιακό;

Εξωτερικά τα σπίτια μοιάζουν κανονικά, ακόμη και απλοϊκά.

Αλλά εσωτερικά; Αυτή η αποθήκη έχει ένα μυστικό, πολυτελές εσωτερικό κατευθείαν από τις σελίδες των καλύτερων περιοδικών για σπίτια!

Ένας σχεδιαστής στη Μινεσότα έφτιαξε τη δικιά του «σπηλιά» – με σαλόνι γεμάτο πολυθρόνες που ανοίγουν, επίπεδη τηλεόραση, και εντυπωσιακή επένδυση με ξύλο.



Μια εντυπωσιακή σκάλα και ένα εσωτερικό μπαλκόνι δημιουργούν την τέλεια είσοδο.

Το σαλόνι έχει τη γοητεία του παλιού αλλά και πολλές μοντέρνες ανέσεις.

Το μέγεθος αυτής της αποθήκης είναι απίστευτο! Αυτοί οι τεράστιοι καθιστικοί χώροι θα ήταν το τέλειο μέρος για ένα πάρτυ ή μια εκδήλωση. Αυτός εδώ συγκεκριμένα έχει μήκος 33,5 μέτρα!

Άλλη μια λήψη από ψηλά σ’ αυτή την τεράστια αποθήκη στο Τέξας, την οποία έφτιαξε κατά παραγγελία η Morton. Είναι τόσο μεγάλη και ευάερη, που μοιάζει με κινηματογραφικό στούντιο.



Ένας άλλος σχεδιαστής δημιούργησε αυτό το ιδιαίτερο δωμάτιο, κάτι που δεν περιμένεις με τίποτα.

Η Morton προσφέρει ένα απλό αγροτικό στυλ που είναι τέλειο για να δημιουργήσετε το δικό σας καταφύγιο.

Αυτή η εταιρία έχει κάτι για όλους, και προσφέρει την τέλεια βάση για να δημιουργήσετε το «μυστικό» σπίτι των ονείρων σας.

Τι θα χτίζατε εσείς με τα μοναδικά σχέδια της Morton; Πείτε μας στα σχόλια.

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share