Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Το φυτό που μαγνητίζει χρήματα και έρωτα - Αγοράστε το άμεσα

Αυτό που όλοι θέλουν

3 Ιουνίου 2020 17:44
Το φυτό που μαγνητίζει χρήματα και έρωτα - Αγοράστε το άμεσα
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σούι, τα φυτά σχετίζονται άμεσα με την ενέργεια που περνά στο χώρο μας, για αυτό και πρέπει να τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ορισμένα φυτά θεωρούνται τυχερά, και μαγνήτες της καλής τύχης – της αγάπης, της υγείας, της ευτυχίας, της ευημερίας, του χρήματος, ενώ απομακρύνουν την αρνητική ενέργεια. Το παρακάτω μπορεί να σας φέρει χρήματα και έρωτα, ενώ αυτό εδώ θα ήταν καλύτερο να το απομακρύνετε από το σπίτι σας, αφού είναι θανατηφόρο.

Μπαμπού

μπαμπού

Ένα από τα πιο ευοίωνα φυτά είναι τα μπαμπού. Προσελκύουν γενικά την υγεία, την ευτυχία, την αγάπη και την αφθονία. Δίνονται σε δεσμίδες διαφόρων αριθμών, όπου και καθορίζουν το είδος της ενέργειας.

  • 2 κλωνάρια εκφράζουν την αγάπη
  • 3 φέρνουν μαζί την ευτυχία
  • 5 ή 7 προσελκύουν την υγεία
  • 6 ή 8 προσελκύουν τον πλούτο και την αφθονία
  • 9 γενικά καλή τύχη
  • 10 εκφράζουν την επιθυμία για ικανοποίηση
  • 21 υγεία και μεγάλος πλούτος

Επίσης, για αύξηση γνώσεων και επιτυχίες σε εξετάσεις τοποθετούμε τέσσερα μπαμπού στο γραφείο μελέτης ή βορειοανατολικά, που είναι η πλευρά των γνώσεων. Για άνοδο στην καριέρα τοποθετούμε μια πυραμίδα μπαμπού στο Βορρά, που είναι η πλευρά της καριέρας. θα πρέπει πάντα να τα έχουμε πάνω στο τραπέζι και ποτέ στο πάτωμα.

Έριξε κανέλα σε κάθε φυτό του κήπου της - Μόλις δείτε γιατί θα «τρέξετε» να το κάνετε και εσείς

Η κανέλα κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον τον καφέ ή τα φαγητά μας, σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί ότι μπορεί να φανεί χρήσιμη ακόμη και στα φυτά του κήπου σας. Ενώ, εάν πετάτε αμέσως το νερό που χρησιμοποιήσατε για να βράσετε τα αυγά σας, σταματήστε να το κάνετε! Και αυτό γιατί μπορείτε να κάνετε τα φυτά σας ευτυχισμένα.

Η ιστορία που σας παρουσιάζουμε μας έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου η 45χρονη Chrissy Rex θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να κερδίσει τον τίτλο της πιο… πρωτότυπης χρήσης κανέλας στην ιστορία. Τι ακριβώς έκανε;

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, έριξε κανέλα σε όλες τις γλάστρες του κήπου της. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγες εβδομάδες τα φυτά να μεγαλώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ η κανέλα έδιωξε όλους του ενοχλητικούς μύκητες που εμπόδιζαν την ανάπτυξή τους.

“Πρόκειται για έναν δολοφόνο για τους μύκητες και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσουν σίγουρα τα φυτά σου ακόμη και σε κλειστό χώρο” τονίζει η ίδια!

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share