Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Διώξτε τις κατσαρίδες με αυτόν τον οικονομικό και φυσικό τρόπο - Τέλος ο εφιάλτης

Ο πιο εύκολος τρόπος

2 Ιουνίου 2020 22:30
Διώξτε τις κατσαρίδες με αυτόν τον οικονομικό και φυσικό τρόπο - Τέλος ο εφιάλτης

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να δει κανείς μέσα στο σπίτι του είναι οι κατσαρίδες. Μαζί με το καλοκαίρι έρχονται δυστυχώς και αυτές.

Είναι ανεπιθύμητες και πολύ δύσκολο να τις εξαφανίσει κανείς από το σπίτι. Αποτελούν συχνά «πονοκέφαλο» για τους ένοικους ενός σπιτιού, και ο εφιάλτης πολλών ανθρώπων. Μια τρομακτική αποκάλυψη είναι ότι μπορούν να μπουν στα αυτιά μας και να γεννήσουν μέσα αυγά. Νομίζω ήρθε η ώρα να απαλλαχθείτε από αυτές!

Δυο οικονομικοί τρόποι

Αμμωνία

Η έντονη και χαρακτηριστική οσμή της αμμωνίας απωθεί πολύ τις κατσαρίδες μιας και την απεχθάνονται. Πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε αυτή την αδυναμία τους προς όφελός σας; Απλά διαλύστε 2 φλυτζάνια αμμωνία σε ένα κουβά νερό και αδειάστε τον στο νεροχύτη ή από όπου αλλού έχετε εντοπίσει ότι έρχονται.

Δάφνες

Μπορεί σε εσάς να αρέσει η μυρωδιά τους αλλά οι κατσαρίδες νιώθουν μάλλον το αντίθετο για τα δαφνόφυλλα. Επομένως δοκιμάστε να απλώσετε μερικά φύλλα στα ντουλάπια της κουζίνας και του μπάνιου, καθώς και στις μπαλκονόπορτές σας και να σφουγγαρίσετε το σπίτι σας με λίγο νερό στο οποίο θα έχετε προηγουμένως ρίξει μερικά δαφνόφυλλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόρδο ή φέτες αγγουριού τα οποία απεχθάνονται εξίσου οι κατσαρίδες.

Έριξε σε μια γωνία του μπάνιου ζάχαρη και αλεύρι και σώθηκε από το μεγαλύτερο βασανιστήριο του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν ήδη κάνει αισθητή την παρουσία τους. Εκτός από τη ζέστη όμως είναι κάτι άλλο που είναι πραγματικό βασανιστήριο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και βρίσκεται μέσα στο σπίτι μας και δεν είναι άλλο από τις κατσαρίδες.

Μη βιαστείτε να προμηθευτείτε εντομοαπωθητικά γεμάτα χημικά, σας έχουμε τη λύση με δύο προϊόντα που σίγουρα υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Ποια είναι αυτά; Η ζάχαρη και το αλεύρι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο φυσικό προϊόν που απωθεί τις κατσαρίδες, δείτε εδώ ένα ακόμη κόλπο με κρεμμύδι και σκόρδο.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Αναμείξτε ένα μέρος αλεύρι, ένα μέρος ζάχαρη και προσθέστε ελάχιστο νερό ούτως ώστε να μπορείτε να πλάσετε το μείγμα σας σε μπαλάκια. Τοποθέτησε τα μπαλάκια σε σημεία όπου συχνάζουν οι κατσαρίδες στο σπίτι σου. Το αλεύρι και η ζάχαρη θα λειτουργήσουν ως δόλωμα και σύντομα θα απαλλαχθείς.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share