Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Ξεβουλώστε τη λεκάνη της τουαλέτας σε 1 λεπτό με 2+1 βήματα - Αυτό είναι το «μυστικό» των υδραυλικών

Απίθανο

27 Μαΐου 2020 14:07
Ξεβουλώστε τη λεκάνη της τουαλέτας σε 1 λεπτό με 2+1 βήματα - Αυτό είναι το «μυστικό» των υδραυλικών
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Δεν χρειάζεται να το παραδεχτείτε αλλά σίγουρα σας έχει συμβεί έστω και μια φορά στη ζωή σας. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βουλώσει η λεκάνη της τουαλέτας σας εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση των ειδικών. Άλλωστε δεν υπάρχει πιο ειδικός να σας πει πώς να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας από έναν υδραυλικό. Επίσης, αν βάζετε το χαρτί υγείας στο κάθισμα της τουαλέτας, τότε πρέπει να το σταματήσετε αμέσως!

Πρώτο Βήμα

Αν η τουαλέτα σας δεν έχει βουλώσει μόνο αλλά έχει αρχίσει να αυξάνεται και η στάθμη του νερού τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε την παροχή του νερού έτσι ώστε να σταματήσει πριν φτάσει στο σημείο να ξεχειλίσει. Με λίγο καυτό νερό η τουαλέτα σας θα ξεβουλώσει στο λεπτό!

Δεύτερο Βήμα

Αφού σιγουρευτήκατε πώς δεν θα ξεχειλίσει η τουαλέτα σας, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. Ζεστάνετε σε ένα μικρό κατσαρολάκι νερό και αφού ζεσταθεί καλά, ρίξτε το μέσα στην τουαλέτα. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό των υδραυλικών. Κάνοντάς το αυτό μπορεί να μην χρειαστεί καν να χρησιμοποιήσετε τουμποφλό. Αφήστε το ζεστό νερό να κάνει τη δουλειά του για μερικά λεπτά και η τουαλέτα σας θα είναι έτοιμη για χρήση και πάλι.

Τρίτο Βήμα

Αν το δεύτερο βήμα δεν έχει αποτέλεσμα και δεν λύσει το πρόβλημά σας, τότε η επόμενη επιλογή σας είναι να ρίξετε μέσα στη λεκάνη υγρό απορρυπαντικό πιάτων ή υγρό σαπούνι για τα χέρια. Αφού ρίξετε λίγο από αυτό περιμένετε για μερικά λεπτά και έπειτα τραβήξτε το καζανάκι (αφού ανοίξετε την παροχή του νερού). Το σαπούνι θα βοηθήσει επίσης να ξεβουλώσει η λεκάνη. Τώρα ξέρετε το μυστικό για να αντιμετωπίσετε μια βουλωμένη τουαλέτα σαν επαγγελματίας.

Αυτό το μπάνιο ξενοδοχείου είναι λίγο διαφορετικό! Μπαίνεις μέσα και μετά...

Πριν ανακαλυφθούν τα Airbnb τα πιο δημοφιλές μέρος διαμονής στις διακοπές μας ήταν τα ξενοδοχεία. Όλοι μας έχουμε δει πολλά ξενοδοχεία και πολλών ειδών, άλλα πεντακάθαρα και "αστραφτερά" κι άλλα που φαινόντουσαν σαν να είχαν καθαριστεί τελευταία φορά πριν χρόνια.

Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που πραγματικά σε κάνουν να απορείς, άραγε έχεις παρατηρήσει ποτέ πως δεν υπάρχει δωμάτιο με τον αριθμό 420 στα ξενοδοχεία;

Αυτό που θα δείτε όμως στο παρακάτω βίντεο πραγματικά ξεπερνάει κάθε φαντασία και σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί κάτι ανάλογο! Σ' αυτό το δωμάτιο ξενοδοχείου η ιδιωτικότητα είναι άγνωστη λέξη και την ησυχία σου δεν θα την βρεις ούτε στην τουαλέτα! Κατά την ανακαίνισή του ξενοδοχείου άλλαξαν φυσικά και τα είδη υγιεινής, κάτι όμως τους ξέφυγε! Η λεκάνη "βρίσκει" στην πόρτα, συνεπώς η πόρτα δεν κλείνει! Κάτι το οποίο σημαίνει πως προσωπικός χώρος δεν υπάρχει!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share