Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βούτηξε στο νερό από τα μακαρόνια τις λερωμένες κούπες της - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε!

Δοκιμάστε το!

25 Μαΐου 2020 13:05
Βούτηξε στο νερό από τα μακαρόνια τις λερωμένες κούπες της - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε!

Το πλύσιμο των πιάτων για τον περισσότερο κόσμο είναι μια διαδικασία βαρετή και κουραστική γι΄αυτό και η συνηθέστερη κίνηση για να γλιτώσουμε χρόνο και να μην ταλαιπωρηθούμε με το τρίψιμο είναι να μουλιάζουμε τα πιάτα και τα ποτήρια μας σε ζεστό νερό. Αυτά μέχρι χθες, από σήμερα τα δεδομένα αλλάζουν αφού το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς το κορυφαίο κόλπο για να κάνετε τη ζωή σας και τη βασανιστική διαδικασία του πλυσίματος των πιάτων λίγο πιο απλή.

Την επόμενη φορά που θα φτιάξεις μακαρόνια και θα χύσεις το νερό στο νεροχύτη απλά κλείσε την τάπα. Ο λόγος; Το ζεστό νερό από τα μακαρόνια είναι αυτό που θα σου λύσει τα χέρια και θα παράλληλα θα σου κάνει οικονομία στο απορρυπαντικό.

Το άμυλο διαλύει τη βρωμιά και ενεργεί ως φυσικός καθαριστικός παράγοντας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφήσεις τα πιάτα να μουλιάσουν λίγο μέσα σε αυτό. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό μέρος που μπορείς να αξιοποιήσεις το νερό από τα μακαρόνια σου, δες εδώ τι θα συμβεί αν μέσα στο νερό ρίξεις φασόλια.

Βούτηξε τα πόδια της σε νερό που είχε βράσει μακαρόνια - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το νερό στο οποίο έχουν μαγειρευτεί μακαρόνια είναι γεμάτο άμυλο, το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. Σε τι μπορεί όμως να μας χρησιμεύσει και για ποιο λόγο δεν πρέπει να το πετάμε;

Το νερό από τα μακαρόνια μπορεί να κάνει τα πιο απίστευτα θαύματα σε θέματα υγείας και ομορφιάς, δείτε εδώ πόσο ευεργετικό είναι για τα μαλλιά σας. Το ίδιο νερό μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και για να κάνετε ποδόλουτρο.

Για όσους πάσχουν από πρησμένα πόδια μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα ποδόλουτρο χρησιμοποιώντας ζεστό νερό ζυμαρικών. Τόσο το ζεστό νερό όσο και τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει, θα αναζωογονήσουν τα πόδια σας σε χρόνο μηδέν. Μην επενδύετε λοιπόν σε άλατα και προϊόντα ειδικά για την περιποίηση των ποδιών σας λίγο νερό από τα μακαρόνια σας αρκεί.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share