Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ανακάτεψε ξύδι με ευκάλυπτο και δύο ακόμη υλικά και έφτιαξε το πιο ισχυρό καθαριστικό

Δοκιμάστε το!

22 Μαΐου 2020 18:58
Ανακάτεψε ξύδι με ευκάλυπτο και δύο ακόμη υλικά και έφτιαξε το πιο ισχυρό καθαριστικό

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λέγανε παλιά και έχουν απόλυτο δίκιο. Το να έχεις το χώρο σου καθαρό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μισή περιουσία σε καθαριστικά για να το πετύχεις. Λύσεις υπάρχουν πολλές και μάλιστα με φυσικά προϊόντα που υπάρχουν στα ντουλάπια κάθε σπιτιού. Το Athensmagazine.gr έρχεται σήμερα να σου δείξει πώς θα φτιάξεις ένα πανίσχυρο καθαριστικό με βασικό υλικό το ξύδι.

Έχουμε δει άπειρες φορές πόσο σωτήριο μπορεί να φανεί το ξύδι σε θέματα καθαριότητας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τρίψετε με λάδι και ξύδι ένα παλιό σας τραπέζι. Η δράση του μπορεί να γίνει πολύ πιο ισχυρή αν την ενισχύσουμε με μερικά ακόμη υλικά και αυτό ακριβώς θα σας δείξουμε σήμερα. Δείτε πόσο απλά θα φτιάξετε το καθαριστικό που θα σας λύσει τα χέρια.

Τα υλικά του μαγικού σπρέι καθαρισμού των 5 υλικών

  • 1,5 λίτρο βραστό νερό
  • 300ml ξύδι
  • 60ml υγρό πιάτων
  • 25ml έλαιο ευκαλύπτου
  • 3 κουταλάκια του γλυκού σόδα πλυσίματος
  • Βάλτε τα όλα σε ένα βαποριζατέρ, ανακαινίστε καλά και είναι έτοιμο για χρήση.

Γέμισε την καμμένη κατσαρόλα με λευκό ξύδι και έλυσε το πρόβλημα της κάθε νοικοκυράς

Σε πολλούς έχει τύχει η κατσαρόλα ή το τηγάνι να "αρπάξει" και να κολλήσει στον πάτο το φαγητό με αποτέλεσμα να θυμίζει... κάρβουνο. Πολλά είναι τα προϊόντα που υπόσχονται να αφαιρέσουν τα καμμένα λίπη άμεσα και αποτελεσματικά αλλά γιατί να μην το κάνεις ανέξοδα με ένα υλικό που δεν λείπει από κανένα σπίτι;

Η λύση που έψαχνες τόσο καιρό βρίσκεται στο ξύδι που έχει αποδειχθεί άπειρες φορές σωτήριο σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν γεμίσετε την καφετιέρα σας με λευκό ξύδι. Αντί λοιπόν να τρίβετε με τις ώρες μπορείτε να κάνετε κάτι απλούστατο.

Απλά γεμίστε το καμένο σκεύος σας με ξύδι και αφήστε το λίγη ώρα να μουλιάσει. Τα καμένα κομμάτια θα ξεκολλήσουν χωρίς κόπο με τη βοήθεια ενός κουταλιού που θα αφαιρέσει με ευκολία τα μεγάλα κομμάτια. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα έχετε μια μαγειρική ατυχία ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share