Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήρε ένα νόμισμα και το έβαλε σε ένα ταψί - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Απίστευτο!

11 Μαΐου 2020 17:54
Πήρε ένα νόμισμα και το έβαλε σε ένα ταψί - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Τα καμμένα λίπη είναι κάτι βασανιστικό για όλες τις νοικοκυρές και ο μόνος τρόπος για να γλιτώσεις από αυτά είναι να τρίβεις με τις ώρες το ταψί ή το τηγάνι σου. Λάθος! Το Athensmagazine.gr σου βρήκε τη λύση και το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα νόμισμα.

Μια γυναίκα αποκάλυψε ένα απίθανο hack για να απομακρύνεις τους επίμονους λεκέδες από τα παλιά ταψιά σου, οι οποίοι πεισματικά έχουν κολλήσει κι όσο κι αν τους τρίβεις, δεν μπορείς να τους αφαιρέσεις από την επιφάνεια του ταψιού.

Μοιράστηκε την συμβουλή της στο Facebook group, Hinch Army Cleaning Tips, με μια φωτογραφία με το «πριν» και μία με το «μετά», αποδεικνύοντας ότι λειτουργεί.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κέρμα των 5 σεντς και αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τρίψεις το ταψί με το κέρμα και στη συνέχεια να το πλύνεις όπως και θα έκανες κανονικά.Κι όμως αυτό δεν είναι το πρώτο κόλπο που βλέπουμε με ένα κέρμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν κολλήσετε ένα νόμισμα στην κάμερα του κινητού σας!


Στην ουσία, ξύνεις τους λεκέδες και τα καμένα λίπη που έχουν κολλήσει στο ταψί και τους απομακρύνεις μια και καλή. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσεις το παλιό σου ταψί με ένα νέο, καθώς θα το κάνεις να αστράφτει από καθαριότητα.

Προσοχή! Αν δείτε ένα νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου σας, βρίσκεστε σε κίνδυνο!

Αν βρείτε ένα νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου σας μην το αγνοείσετε...είναι πολύ σοβαρό και μπορεί να σωθείτε, αν το αντιληφθείτε εγκαίρως. Πλέον τα πράγματα με το καιρό έχουν ξεφύγει και οι κλέφτες βρίσκουν όλο καινούργια τεχνάσμα που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε, και ειδικά σε τέτοιες περιόδους γιορτών είναι πολύ διαδεδομένο.

Αν λοιπόν το πρωί ετοιμάζεστε να πάτε στη δουλειά με το αυτοκίνητο σας, καλό είναι να κάνετε ένα έλεγχο του αυτοκινήτου σας και ειδικά να παρατηρήσετε τις πόρτες του. Έτσι θα παραμονεύετε για τους κλέφτες, όπως έκανε και αυτό το λιοντάρι, όταν επιχείρησαν να μπουν σε ένα σπίτι. Βέβαια στην περίπτωση μας τα πράγματα είναι πιο απλά, μιας και πρέπει να έχετε απλά το νου σας!

Οι κλέφτες πλέον έχουν βρεί ένα καινούργιο κόλπο κα τοποθετούν ένα νόμισμα στη πόρτα του αυτοκινήτου σας, έτσι όταν πάτε εσείς να κλειδώσετε το αυτοκίνητο, η πόρτα η συγκεκριμένη παραμένει ανοιχτή!

Έτσι, ο κλέφτης μπορεί να πάρει το αυτοκίνητό σας έπειτα χωρίς εσείς να το πάρετε χαμπάρι! Οπότε αν δείτε ένα νόμισμα στο αμάξι σας να είστε προσεκτικοί και αν αισθάνεστε οτι κάποιος σας ακολουθεί τότε καλέστε την αστυνομία προκειμένου να προλάβετε τα χειρότερα!

Διαδώστε το, ώστε να την φέρετε στους κλέφτες και να είστε ένα βήμα μπροστά!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share