Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έτριψε με κιμωλία το λεκιασμένο της μπλουζάκι - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε!

Δοκιμάστε το!

10 Μαΐου 2020 14:33
Έτριψε με κιμωλία το λεκιασμένο της μπλουζάκι - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε!

Οι λιπαροί λεκέδες από λάδι ή κάποια σάλτσα είναι ότι χειρότερο μπορεί να αντιμετωπίσει μια νοικοκυρά και δύσκολα σώζεται με ένα απλό πλύσιμο. Ωστόσο, για όλα τα θέματα καθαριότητας υπάρχουν και κάποια μικρά μυστικά με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι.

Αυτή τη φορά το Athensmagazine.gr έρχεται να σας δείξει ένα ακόμη μικρό μυστικό για να καταπολεμήσετε τους επίμονους λιπαρούς λεκέδες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο κόλπο που σας δείχνουμε και αφορά ένα λεκέ, δείτε εδώ πώς θα καταπολεμήσετε τους λεκέδες από κέτσαπ με λίγο λεμόνι.

Αντί να χρησιμοποιήσετε επιπλέον απορρυπαντικό πλυντηρίου για να βγουν οι δύσκολοι λεκέδες, απλά χρησιμοποιήστε μια άσπρη κιμωλία. Τρίψτε τους λιπαρούς λεκέδες με την κιμωλία και η σκόνη της θα απορροφήσει το λίπος, κάνοντας την αφαίρεση του λεκέ πιο εύκολη όταν το ρούχο μπει στο πλυντήριο. Μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά κάνει θαύματα.

Τρίβει το λεκιασμένο της πουκάμισο με ένα λεμόνι - Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Το λεμόνι είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης με πάρα πολλές ιδιότητες και άπειρες χρήσεις. Σήμερα δεν θα περιοριστούμε στην κουζίνα, ούτε σε κάποια συνταγή. Πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί το λεμόνι στα ρούχα μας;

Λένε πως ο λεκές από κόκκινο κρασί είναι ο χειρότερος και τις περισσότερες φορές όσες φορές κι αν πλύνεις το ρούχο πάντα θα αφήνει σημάδι. Αυτά μέχρι εχθές, γιατί σήμερα θα σου αλλάξουμε τα δεδομένα!

Την επόμενη φορά που θα έχεις την ατυχία να πέσει πάνω σου ένα ποτήρι κόκκινο κρασί απλά κόψε ένα λεμόνι στη μέση και τρίψ' το πάνω στο λεκέ! Ξαφνικά θα δεις το λεκέ να εξαφανίζεται και το ρούχο σου να επανέρχεται στο αρχικό του χρώμα!

Γιατί όμως γίνεται αυτό; Το λεμόνι είναι αντιοξειδοτικό κάτι που το καθιστά αμέσως νούμερο ένα επιλογή σε θέματα καθαριότητας, έτσι λοιπόν απορροφά αμέσως το ερυθρό χρώμα του κρασιού κι εσύ έχεις και πάλι το αγαπημένο σου ρούχο αλέκιαστο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικές ακόμη χρήσεις του λεμονιού στο βίντεο που ακολουθεί:

Κι αν γενικά προτιμάς τα φυσικά "καθαριστικά", δες εδώ ένα "μαγικό" τρόπο για να γυαλίσεις τα δερμάτινα παπούτσια σου με λεμόνι κι ελαιόλαδο!

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share