Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έριξε στο βραστήρα φλούδες από λεμόνι και τις έβρασε - Με το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε

Δοκιμάστε το!

10 Μαΐου 2020 11:14
Έριξε στο βραστήρα φλούδες από λεμόνι και τις έβρασε - Με το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε

Ο βραστήρας είναι μια από τις πιο χρήσιμες οικιακές συσκευές η οποία χρησιμοποιείται σχεδόν καθημερινά. Τι γίνεται όμως με τα άλατα που συγκεντρώνονται στον πάτο του; Το Athensmagazine.gr σας έχει τη λύση και βρίσκεται σε ένα υλικό που σίγουρα δεν λείπει από κανένα σπίτι.

Φυσικά, μιλάμε για το λεμόνι που κάνει πραγματικά θαύματα σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν στύψετε λίγο λεμόνι στα μάτια της κουζίνας. Το λεμόνι λοιπόν θα σας σώσει και από τα άλατα του βραστήρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε το βραστήρα σας με νερό και να ρίξετε μέσα φλούδες λεμονιού ή και χυμό. Βράστε για πέντε λεπτά και μετά χύστε το νερό και ο βραστήρας θα είναι σαν καινούριος.

Έριξε χυμό λεμονιού στο πλυντήριο αντί για απορρυπαντικό - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το λεμόνι είναι ένα μικρό θαύμα της φύσης καθώς μπορεί να φανεί ευεργετικό τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα καθαριότητας και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζουν οι αντιοξειδωτικές του δράσεις, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε ένα ολόκληρο λεμόνι στο φούρνο μικροκυμάτων.

Αυτή τη φορά το λεμόνι θα χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτικό πλύσης, λευκαντικό αλλά και ως έξτρα άρωμα. Πώς θα τα πετύχετε όλο αυτά; Είναι απλούστατο! Ρίχνοντας μόνο λίγο χυμό λεμονιού στη θήκη του πλυντηρίου σας. Θα δείτε τους επίμονους λεκέδες σας να εξαφανίζονται στη στιγμή και τα ρούχα σας να μοσχοβολάνε για μέρες.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι στο βίντεο που ακολουθεί:

Έριξε μέσα σε ένα τασάκι χοντρό αλάτι και λεμόνι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Η μυρωδιά του τσιγάρου μέσα στο σπίτι είναι ενοχλητική και πολλές φορές όσο κι αν πλύνουμε ένα τασάκι η μυρωδιά επιμένει. Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για εσάς για να σας δείξει πως θα απαλλαγείτε από αυτή τη δυσοσμία με δύο απλά υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Ποια είναι αυτά; Το αγαπημένο πλέον σε θέματα καθαριότητας, λεμόνι και το αλάτι.

Το λεμόνι έχουμε ξαναδεί πως μπορεί να κάνει θαύματα στην καθαριότητα του σπιτιού μας, δείτε εδώ πώς ένα λεμόνι θα σας σώσει από ένα λεκέ κόκκινης σάλτσας. Το ευεργετικό αυτό φρούτο σε συνδυασμό με το αλάτι μπορεί να κάνει΄όμως θαύματα. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά και τα τασάκια σας να μυρίζουν σαν την πρώτη μέρα που τα αγοράσατε.

Πρώτα κόβουμε το λεμόνι στη μέση. Μετά ρίχνουμε μπόλικο χοντρό αλάτι μέσα στο τασάκι. Παίρνουμε το μισό λεμόνι και αρχίζουμε τα τρίβουμε καλά την επιφάνειά του. Με ένα κομμάτι χαρτί αφαιρούμε καλά τα υπολείμματα. Στη συνέχεια πλένουμε το τασάκι και το σκουπίζουμε καλά. Το τασάκι σας πια μυρίζει υπέροχα και μοιάζει ολοκαίνουργιο!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share