Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Το μυστικό για τον καθαρισμό στο πλυντήριο των λευκών ρούχων που δεν γνώριζες - Δεν πρέπει να...

Θα αλλάξετε τον τρόπο καθαρισμού τους μετά από αυτό

24 Απριλίου 2020 08:18
Το μυστικό για τον καθαρισμό στο πλυντήριο των λευκών ρούχων που δεν γνώριζες - Δεν πρέπει να...

Ένα μυστικό που θα σας λύσει τα χέρια και αφορά τον καθαρισμό στο πλυντήριο των λευκών ρούχων, σεντονιών και πετσετών, το οποίο μπορεί να μην γνωρίζατε.

Οι περισσότεροι από εμάς το κάναμε λάθος τόσα χρόνια, και μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον τρόπο που πλένουμε τα λευκά είδη. Μόλις δείτε ποιο είναι αυτό, θα μείνετε με το στόμα ανοικτό, όπως και όταν μάθετε ποια είναι η αληθινή θερμοκρασία που σκοτώνει τα μικρόβια των ρούχων κατά την διάρκεια της πλύσης.

Μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό όταν πλένετε τα λευκά σας! Το μαλακτικό δεν αφήνει τα λευκά να λάμψουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο λευκαντικό αντί για το κοινό σας μαλακτικό.

Έβαλε στο πλυντήριο μια κάλτσα με φύλλα - Δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα

Δοκιμάστε να βάλετε στο πλυντήριο μια κάλτσα με αυτό το φυτό και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Ποιο είναι αυτό και γιατί μπορεί να σας διευκολύνει;

Εξοικονομείτε χρήματα και να καθαρίζετε τα ρούχα σας με ένα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, χάρη σε μερικά φύλλα από ένα φυτό που ορισμένοι θεωρούν ότι είναι ενοχλητικό και βρώμικο!

Ο κισσός είναι ένα αειθαλές αναρριχητικό φυτό, που μπορείς να το βρεις εύκολα σε τοίχους κτιρίων αλλά και κορμούς δέντρων. Αν και φημίζεται για τις δηλητηριώδεις ιδιοτήτες του, μπορεί να χρησιμέψει νοικοκυριό, καθώς περιέχει υψηλές ποσότητες σαπωνίνης.

Ο κισσός μοιάζει με το sapindus ένα δέντρο που έχει και αυτό υψηλές συγκεντρώσεις ίδιων ουσιών. Αλλά, ανεξάρτητα από το που ζείτε, ο κισσός αποτελεί ένα εναλλακτικό φυσικό στο περιβάλλον οικολογικό απορρυπαντικό, για τα ρούχα σας.

Όταν χρησιμοποιείτε κισσό για το πλύσιμο των ρούχων , το πλυντήριο ρούχων σας δεν θα πάρει το αποσκληρυντικό νερού που είναι ένα συστατικό πολλών χημικών των απορρυπαντικών ρούχων. Για να αντισταθμιστεί αυτό, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ξίδι στη πλύση σας. Θα πρέπει να πειραματιστείτε για να μάθετε το τι ποσότητες λειτουργούν καλύτερα στο πλυντήριο ρούχων σας. Θα ξέρετε οτι έχετε επιτύχει την ποσότητα όταν θα παρατηρήσετε ότι βοηθά να αφαιρέσετε λεκέδες χωρίς να αφήνει καμία μυρωδιά στα ρούχα σας.

Οδηγίες πλύσης με το κισσό

Σπάτε τα φύλλα κισσού στην μέση.Μετά παίρνετε μια κάλτσα την γεμίζετε με αυτά και την κλείνετε. Την τοποθετείτε στο πλυντήριο και ξεκινάτε την πλύση! Όσο τα ρούχα σας θα πλένονται ο κισσός θα κάνει τα μαγικά του.

Αν θέλετε μέγιστα αποτελέσματα στο πλύσιμο των ρούχων σας, προτιμήστε να βάλετε τα μεγάλα φύλλα κισσού που έχουν πιο σκούρο και πλούσιο χρώμα! Μπορείτε να δείτε εδώ κάποια λάθη που κάνουμε στο πλυντήριο του σπιτιού κατά τον καθαρισμό των ρούχων!

Αν τα ρούχα σας, έχουν σκληρή βρωμιά, βάλτε και λίγο μαγειρική σόδα, για σίγουρα αποτελέσματα!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share