Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βάζει φλούδες λεμονιού μέσα στα παπούτσια του και τις αφήνει το βράδυ - Έμεινε άφωνος όταν ξύπνησε

Θα σας λύσει τα χέρια

24 Απριλίου 2020 08:00
Βάζει φλούδες λεμονιού μέσα στα παπούτσια του και τις αφήνει το βράδυ - Έμεινε άφωνος όταν ξύπνησε

Το λεμόνι μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο και εκτός κουζίνας, μιας και έχει ιδιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους τομείς της υγείας και της ομορφιάς, αλλά και στην καθαριότητα.

Πέρα από το γεγονός ότι το λεμόνι μπορεί να καταπολεμήσει με το κιτρικό οξύ τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο και να το ανανεώσει, να σημειώσουμε ότι είναι από τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αυτά είναι χρήσιμα και στον καθαρισμό του σπιτιού, απλά πρέπει να ξέρετε το σωστό τρόπο για να τα χρησιμοποιήσετε.

Μπορείτε λοιπόν να βάλετε μερικές φρέσκιες φλούδες λεμονιού μέσα στα παπούτσια σας για όλο το βράδυ και να ξεφορτωθείτε μια για πάντα τις δυσάρεστες οσμές. Θα σας λύσει τα χέρια αυτό το κόλπο και θα το κάνετε συνέχεια από εδώ και πέρα.

Τύλιξε μαγειρική σόδα μέσα σε μια χαρτοπετσέτα και την έβαλε μέσα στα αθλητικά του παπούτσια - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Τα κλειστά παπούτσια και ειδικά τα αθλητικά είναι συχνό φαινόμενο μετά από πολλές ώρες περπάτημα να μυρίζουν άσχημα μιας και το πόδι μας μέσα σε αυτά ιδρώνει. Πώς θα γλιτώσετε όμως από αυτήν την κακοσμία;

Το Athensmagazine.gr σας έχει τη λύση και δεν είναι άλλη από τη μαγειρική σόδα. Οι ιδιότητες της μαγειρικής σόδας είναι πάμπολλες και όλες απίστευτα χρήσιμες. Μια ακόμη και αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Ρϊξτε σε μια χαρτοπετσέτα μαγειρική σόδα και τυλίξτε τη με ένα λαχτιχάκι, στη συνέχεια τοποθετήστε το πουγκάκι που φτιάξατε μέσα στα παπούτσια σας και θα δείτε άμεσα κακοσμία να απομακρύνεται!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά για τη μαγειρική σόδα στο βίντεο που ακολουθεί:

Κι επειδή όπως προείπαμε, η μαγειρική σόδα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πάρα πολλά θέματα, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε αντισηπτικό με βασικό συστατικό τη μαγειρική σόδα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share