Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα πάθετε πλάκα με αυτό το κόλπο στο σπίτι που έχει γίνει viral εν όψει καραντίνας

Απίστευτο!

23 Απριλίου 2020 15:28
Θα πάθετε πλάκα με αυτό το κόλπο στο σπίτι που έχει γίνει viral εν όψει καραντίνας

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το νέο κόλπο που κάνουν χιλιάδες άτομα στο σπίτι τους!

Όλα βέβαια ξεκίνησαν με αυτή την μπάλα η οποία είχε ένα μακρύ μονοπάτι το οποίο ήταν διαμορφωμένο από προσεκτικά τοποθετημένα αντικειμένα όπως βιβλία, ανεμιστήρες και χαρτί που μεταφέρουν το αντικείμενο σε όλο το σπίτι με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Ο Matt, ο 18χρονος που κρύβεται πίσω από τον φανταστικό αυτό εξοπλισμό, τράβηξε ένα βίντεο καθώς έβλεπε το λαβύρινθο που είχε δημιουργήσει να γίνεται ,μια φοβερή πατέντα, που ίσως να σας θυμίσει και αυτό που έκανε και αυτή η κοπέλα στο σπίτι της την περίοδο της καραντίνας!

Ο έξυπνος άντρας κατάφερε ακόμη και να κρατήσει την μπάλα και να την κάνει να κυλά κάτω από τις σκάλες, κάτι που δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Το όλο θέμα χρειάστηκε περίπου πέντε ώρες για να ολοκληρωθεί ως το τέλος ενώ οι προσπάθειες ξεπέρασαν τις 35!

Δείτε το απίστευτο κόλπο στο βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

Ξεγελάστε αυτόματο μηχάνημα και πάρτε δύο στην τιμή του ενός - Είναι πανεύκολο

Ένα κόλπο που λίγοι γνωρίζουν και σίγουρα θα το εκμεταλλευτείτε όταν δείτε πόσο απλό είναι. Και ποιος δεν θέλει να παίρνει δωρεάν πράγματα από τον αυτόματο πωλητή.

Και όχι δεν θέλει ούτε μπουνιές,ούτε κλωτσιές. Ρίξτε τα χρήματα στο αυτόματο μηχάνημα και επιλέξτε το προϊόν που θέλετε. Πριν πέσει το προϊόν, πιέστε το χέρι σας ενάντια στην πόρτα, για να μην ανοίξει. Μπερδεύει το μηχάνημα και καταλήγετε να πάρετε δύο προϊόντα του ίδιου σνακ, ενώ πληρώνετε μόνο το ένα.

Μπορείτε να δείτε ακόμα ένα κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια εδώ.

Θα πάθετε πλάκα! Καθαρίζουμε λάθος τα μανταρίνια τόσο καιρό...Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!

Ο καθένας καθαρίζει τα μανταρίνια με τον τρόπο του, αλλά είμαστε σίγουροι ότι το κάνετε λάθος τόσο καιρό. Με αυτό το κόλπο θα τα καθαρίσετε πανεύκολα, και είναι ο πιο σωστός τρόπος. Δείτε το μόνο στο Athensmagazine.gr!

Έχει γίνει viral στο διαδίκτυο αυτή την βδομάδα και όλοι οι χρήστες επαινούν αυτόν που το σκέφτηκε. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε όλη την φλούδα και ανοίγει πανεύκολα!

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να τα ανοίξετε σε μια ευθεία γραμμή, και έτσι θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που θέλετε και να δείτε αν έχει κουκούτσια. Μάλιστα με τα μανταρίνια μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά, ακόμα και ένα κερί, όταν τα κόψετε βέβαια με άλλο τρόπο!

Βγάλτε την κορυφή πριν το ανοίξετε σε μια ευθεία γραμμή. Στη συνέχεια απλώστε το φλοιό έξω, διαιρώντας κάθε τμήμα προσεκτικά με τα δάχτυλά σας.

Ξετυλίξτε το φρούτο έτσι ώστε τα επιμέρους τμήματα να διαχωριστούν κατά μήκος της φλούδας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε κάθε κομμάτι χωρίς να χρειάζεται να ξεφλουδίσετε ολόκληρο το μανταρίνι.

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share