Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μικρό μυστικό που θα μετατρέψει το μπάνιο σου σε υπερπολυτελές spa!

Ριζική αλλαγή!

8 Απριλίου 2020 15:38
Το μικρό μυστικό που θα μετατρέψει το μπάνιο σου σε υπερπολυτελές spa!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μπάνιο είναι από τους πιο παραμελημένους χώρους του σπιτιού κι αυτό γιατί θεωρούμε πως είναι ένα καθαρά λειτουργικό δωμάτιο κι έτσι δεν δίνουμε και ιδιαίτερη βάση στη διακόσμησή του. Λάθος!

Σίγουρα θέλεις να δώσεις βάση και να δες εδώ πως θα δημιουργήσεις μια χαλαρωτική διάθεση στην κρεβατοκάμαρα αλλά για σκέψου το λίγο καλύτερα. Πριν πας να ξαπλώσεις δεν θέλεις να κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο για να "βγάλεις" από πάνω σου την κούραση όλης της μέρας; Υπάρχει ένα και μοναδικό κόλπο που θα κάνει το μπάνιο σου να μοιάζει με το πιο πολυτελές spa και είναι τόσο οικονομικό που σίγουρα θα το κάνεις άμεσα!

Αν λοιπόν έχεις μία πλαστική κουρτίνα μπάνιου, άλλαξε την με ένα ζευγάρι υφασμάτινες κουρτίνες.

Δύο κουρτίνες μπάνιου είναι καλύτερες από μία, καθώς μαλακώνουν το λουκ ενός μπάνιου με πλακάκια. Κάνουν το μπάνιο να μοιάζει πιο συμμετρικό και special.


«Κρέμασα στο μπάνιο μου δύο κουρτίνες, που κάνω συνέχεια από τότε. Η κίνηση του να χωρίσεις τις δύο κουρτίνες για να μπεις στο μπάνιο μοιάζει old-fashioned, σαν να μπαίνεις σε ιδιωτικό δωμάτιο», αναφέρει γνωστή διακοσμήτρια.

H Σόφι Ντόνελσον επέλεξε λευκές και μπεζ κουρτίνες με pom pom. Μπορείς να διαλέξεις ό,τι θέλεις από χρώμα και σχέδιο ώστε να κάνεις το μπάνιο σου να μοιάζει με πολυτελές spa.

Αν έχεις παράθυρο στο μπάνιο σου, μπορείς να βάλεις κουρτίνα με λεπτό ύφασμα σαν γάζα, που θα επιτρέπει το φως του ήλιου να μπαίνει στον χώρο.

Ακόμη, μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου δύο φύλλα κόβοντας μια μεγάλη κουρτίνα στη μέση. Αντί για ελαστικές κουρτίνες, η ειδικός προτείνει μαλακές και συνθετικές, που κρατά τη συνολική εικόνα του μπάνιου στην ίδια υφή.

Για να αποφύγεις τη μούχλα, πρέπει να τις πλένεις συχνά και να τις αφήνεις να στεγνώνουν.

Το απλό και εύκολο αυτό τρικ θα κάνει το μπάνιο σου να μοιάζει πιο ακριβό και πολυτελές.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share