Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γέμισε ένα μπολ με κόκκινο κρασί και το άφησε στο πάγκο της κουζίνας - Μόλις μάθετε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Δεν μας είχε περάσει καν απ' το μυαλό!

8 Απριλίου 2020 15:07
Γέμισε ένα μπολ με κόκκινο κρασί και το άφησε στο πάγκο της κουζίνας - Μόλις μάθετε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κρασί είναι από τα ποτά που καταναλώνει ο περισσότερος κόσμος μιας και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ κάτι που το κάνει ελαφρύ και εύγευστο. Εκτός από ένα ευχάριστο συνοδευτικό ποτό για το γεύμα σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά φαγητά είτε για το μαρινάρισμα κάποιου κρέατος είτε να προστεθεί στην σάλτσα του, ειδικοί ωστόσο λένε πως βοηθάει ιδιαίτερα στην καρδιά, δείτε εδώ πώς ένα ποτήρι κρασί μπορεί να αντικαταστήσει μία ωρα γυμναστικής.

Αυτή τη φορά, είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πώς λίγο κρασί μπορεί να σας σώσει από ένα μέγιστο πρόβλημα. Τι μπορεί να κάνει ένα μπολ με λίγο κρασί πάνω στον πάγκο της κουζίνας; Είναι απλούστατο. Είναι μια παγίδα για τα μυγάκια που αρέσκονται στην περιφορά τους γύρω από τα φρούτα.

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι πιο δελεαστικά από ένα ποτήρι κρασί για τα μυγάκια. Και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα για πάντα. Κατ ‘αρχάς, ρίχνουμε λίγο κρασί σε ένα μπολ και το καλύπτουμε με πλαστικό περιτύλιγμα τροφίμων. Στη συνέχεια, κάντε αρκετές τρύπες στο περιτύλιγμα των τροφίμων, έτσι ώστε οι μικρές μύγες μπορούν να μπουν μέσα, αλλά δεν θα είναι σε θέση να ξεφύγουν.

Μόλις το δεις αυτό θα αρχίσεις και εσύ να ρίχνεις... κέρματα μέσα στο κρασί σου (Video)!

Oι περισσότεροι άνθρωποι τους χειμερινούς μήνες προτιμούν την κατανάλωση κρασιού και ιδιαίτερα του κόκκινου.

Τα "ατυχήματα" που μπορούν να συμβούν είναι πολλά, ένα εξ' αυτών είναι να ξινίσει το κρασί, αν αυτό για σένα είναι συνηθισμένο φαινόμενο και σε έχει κουράσει τότε σου έχουμε τη λύση στο παρακάτω βίντεο!

Αυτή είναι η λύση για να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χωρίς ανοιχτήρι!

Πόσες φορές έχετε βρεθεί με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι το οποίο ενώ θέλετε να ανοίξετε, δεν έχετε στη διάθεσή σας το κατάλληλο εργαλείο; Ψυχραιμία, έχει συμβεί σε όλους μας.

Αυτό που καταφέρνουμε μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα είναι να σπάσουμε τα νεύρα μας παρά να ανοίξουμε το μπουκάλι.

Η λύση βέβαια ήταν μπροστά στα μάτια μας παρ’ όλο που τόσα χρόνια δεν μπορούσαμε να τη δούμε. Στην περίπτωση βέβαια που ο φελλός είναι πλαστικός και όχι από αυτούς που σπάνε με μια λάθος κίνηση.

Μήπως βρίσκεται πάνω σας ένα κλειδί; Αν ναι, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!

Αρχικά βγάζουμε το πλαστικό προστατευτικό του μπουκαλιού μας

Παίρνουμε το κλειδί και το βάζουμε στο φελλό μας κάπως έτσι

Με μια πετσέτα σπρώχνουμε βαθιά με όλη μας τη δύναμη

Δείτε το βίντεο στη συνέχεια για τα τελικά βήματα. Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε!

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share