Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έριξε λεμόνι και αλάτι σε αυτό το σκεύος! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Απίστευτο!

28 Μαρτίου 2020 11:59
Έριξε λεμόνι και αλάτι σε αυτό το σκεύος! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έριξε λεμόνι και αλάτι σε αυτό το σκεύος! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η επίμονη σκουριά είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι νοικοκυρές, είτε σε σκεύη, είτε σε είδη υγιεινής, είτε σε ρούχα.

Οι τρόποι για να την απομακρύνουμε είναι πάμπολλοι, παρ' όλα αυτά πάντα θα προτιμούμε την πιο φυσική και αυτή που θα μας λύσει το πρόβλημα με υλικά που πάντα έχουμε στο σπίτι μας.

Η πιο σίγουρη, ανέξοδη και φυσική λύση λοιπόν είναι ο συνδυασμός λεμονιού και αλατιού.

Ακολουθήστε λοιπόν το παρακάτω tip και θα μας ευγνωμονείτε!

Ψεκάστε λίγο αλάτι στη σκουριά και στη συνέχεια πιέστε το λεμόνι πάνω από το αλάτι μέχρι να βραχύ. Αφήστε το μείγμα να καθίσει για 2-3 ώρες και στη συνέχεια αφαιρέστε τη σκουριά μαζί με την κρούστα που έχει δημιουργηθεί από το λεμόνι. Αυτό μπορεί επίσης να γίνει με ένα λάιμ αντί για λεμόνι.

Δείτε τι άλλο απίστευτο μπορείς να κάνεις με λεμόνι!

Τρίβει μια φέτα λεμονιού στα δόντια της - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Το λεμόνι εκτός από το να δίνει γεύση στα φαγητά μας έχει αποδειχθεί πως κάνει πολύ καλό και στην υγεία μας, όπως και ότι έχει απολυμαντικές και καθαριστικές ιδιότητες.

Ο λόγος που τα καταφέρνει όλα αυτά στο σώμα μας είναι γιατί έχει λιποδιαλυτικές ιδιότητες και στην καθαριότητα γιατί η οξύτητα του βοηθά στην καταπολέμηση κυρίως των μικροβίων.

Τι θα γίνει όμως αν τρίψεις τη φλούδα ενός λεμονιού στα δόντια σου; Η καθημερινή χρήση του λεμονιού στα δόντια βοηθάει στην καταπολέμηση της πέτρας, απομακρύνει τους άσχημους λεκέδες από καφέ, καπνό ή άλλο τρόφιμα που περιέχουν χρωστικές ουσίες και ενεργοποιεί το σμάλτο. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα ένα λευκό και αστραφτερό χαμόγελο.

Δείτε λεπτομέρειες όπως και μερικές ακόμη χρήσεις του λεμονιού στο παρακάτω βιντεο:

Αν πάλι ενδιαφέρεστε για την καλή υγεία των μαλλιών σας, δείτε τη θαυματουργή συνταγή με λάδι καρύδας και χυμό λεμονιού που θα σας χαρίσει τέλεια μαλλιά!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share