Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

5+1 τρόποι για να μετατρέψεις την κρεβατοκάμαρά σου στο... "ησυχαστήριο" σου!

Η απόλυτη χαλάρωση στο δωμάτιο σου!

19 Μαρτίου 2020 16:13
5+1 τρόποι για να μετατρέψεις την κρεβατοκάμαρά σου στο...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η διακόσμηση σε ένα σπίτι και ειδικότερα στην κρεβατοκάμαρα δεν γίνεται μόνο για λόγους αισθητικής αλλά και ενέργειας. Αν ο χώρος που κοιμάσαι δεν είναι τακτοποιημένος και με τα κατάλληλα αντικείμενα να τον διακοσμούν, τότε η αϋπνία θα γίνει καλή φίλη σου και δεν θα νιώσεις ποτέ την απόλυτη χαλάρωση στο σπίτι σου. Μην ξεχνάς να δεις εδώ το ιδανικό φωτιστικό για την κρεβατοκάμαρά σου. Αυτό όμως δεν αρκεί!

Πολλές φορές προσπαθούμε να προσθέσουμε πινελιές στον χώρο μας, αλλά αντί να καταφέρουμε να τον ανανεώσουμε, μπλοκάρουμε την ενέργειά του. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, για παράδειγμα, δεν είναι καλή ιδέα να υπάρχουν φυτά στο υπνοδωμάτιο.

  • Οι καθρέφτες, ακόμα, χρειάζονται πολλή προσοχή. Δεν πρέπει να είναι ακριβώς απέναντι από μπαλκονόπορτα ή παράθυρο, ούτε έτσι τοποθετημένοι που να βλέπεις το σώμα σου όταν ξαπλώνεις. Ακόμα, καθρέφτης απέναντι από καθρέπτη, δεν προτείνεται. Ιδανικά, αν θέλεις να έχεις μέσα στην κρεβατοκάμαρα, βάλε από τη μέσα μεριά της ντουλάπας έναν γιατί είναι και το χρηστικό του πράγματος.
  • Να αποφεύγεις συντριβάνια (ναι, κάποιος μπορεί να ήθελε συντριβάνι) ή κινούμενο νερό στην κρεβατοκάμαρα, διότι αυτό θα προκαλέσει ανήσυχο ύπνο αλλά και ατυχία σε τομείς ανθρώπινης αρμονίας όπως σταθερότητα, υγεία και σχέσεις.

  • Οι λάμπες ακριβώς πάνω από το κρεβάτι δεν ενδείκνυνται για καλό ύπνο. Είναι καλύτερο τα φώτα να βρίσκονται στα πλαϊνά του κρεβατιού. Επίσης, μιλώντας για τα πράγματα που μπορεί να βρίσκονται πάνω από το κρεβάτι, πες όχι στα αιχμηρά αντικείμενα.

  • Να αποφεύγεις στεφάνι με αντικουνουπικό δίχτυ που κρέμεται πάνω από το κρεβάτι γιατί θεωρείται ότι δημιουργεί πίεση και επηρεάζει τη ζωτικότητά σου και την υγεία σου.
  • Τέλος, μην αφήνεις κεριά πίσω από κεφάλι σου.
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share